Το νέο φορητό ηχείο PH1 της LG δίνει χρώμα στα δωμάτιά σας!

0

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο μοντέλο φορητού ηχείου PH1 που διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, μοναδική κομψότητα και καινοτόμο σχεδιασμό. Το PH1 με χαρακτηριστικά όπως τον ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπαταρία διάρκειας πέντε ωρών, είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

LG Bluetooth speakers PH1_Photo 2

Με 360 μοίρες παραγωγής ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις το ηχείο αποδίδει κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον του σπιτιού. Ο ήχος 360 μοιρών και η σχεδίαση του LG PH1 επιτρέπει στον χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό ο ήχος «ακολουθεί» ακέραιος τον χρήστη είτε βρίσκεται μπροστά είτε πίσω από το ηχείο.

Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι οι διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση. Με τις διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού, το PH1 ενισχύει τη διασκέδαση και ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει 3 λειτουργίες φωτισμού LED, ενώ οι ακροατές μπορούν να ρυθμίσουν ένα σταθερό χρώμα, να χαλαρώσουν με μια απαλή αύρα φωτός ή να αφήσουν το φως να αναβοσβήνει σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής που ακούγεται. Οι φωτεινές ενδείξεις του PH1 προσελκύουν τα βλέμματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ατμόσφαιρας, ανεξάρτητα από το σημείο που είναι τοποθετημένο στο χώρο.

LG Bluetooth speakers PH1_Photo 3

Τέλος, στο LG PH1 υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου και όταν η κλήση τελειώσει, η μουσική συνεχίζει κανονικά όπως πριν. Επίσης, μέσω Bluetooth είναι εφικτή η συνεχής ροή μουσικής ασύρματα από κινητές συσκευές για μια πιο ευέλικτη εμπειρία ακρόασης με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου να υποστηρίζει πέντε ώρες μουσικής αναπαραγωγής.

Το PH1 φορητό ηχείο της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.