Ο τοίχος με τους καθρέπτες

0

Είναι ωραίο να πειραματίζεσαι στο σπίτι σου με διάφορα diy και πραγματικά το παρακάτω θα πάρει τα πιο θετικά σχόλια από φίλους και γνωστούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι χρώμα θέλετε ή ακόμα και να είναι όλοι οι καθρέπτες λευκοί για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.Από την άλλη είναι προτιμότερο οι καθρέπτες να είναι σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Αρχικά θα πρέπει να βρείτε καθρέπτες σε διαφορετικά μεγέθη, μικρούς ή μεγάλους δεν έχει σημασία αρκεί να είναι λογική η τιμή. 

 

 

ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ

 

Αφού έχετε επιλέξει αρκετούς καθρέπτες θα πρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο που θα τοποθετηθούν. Ιδανικά ζωγραφίστε σε ένα χαρτί τους καθρέπτες και το πως θα θέλατε να είναι στον τοίχο. Στη συνέχεια, ξεπατικώστε τους καθρέπτες πάνω σε ένα χαρτί και κολλήστε στο σημείο που θέλετε το κάθε χαρτί για να δείτε πως θα μοιάζει. Από τη στιγμή που δεν έχετε τοποθετήσει ακόμα τους κανονικούς καθρέπτες πάνω μπορείτε να πειραματιστείτε και να αλλάξετε τη διαρρύθμιση. 

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασίσετε τα χρώματα. Μια ιδανική και σίγουρη λύση είναι να επιλέξετε λευκό χρώμα. Αντίθετα, αν θέλετε διαφορετικά χρώματα μπορείτε να επιλέξετε λευκό και άλλα δύο χρώματα σε διαφορετικούς τόνους αλλά παρόμοια ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ωραίο.

Αφαιρέστε τους καθρέπτες από τα πλαίσια τους και βάψτε το πλαίσιο. Αφήστε το πλαίσιο να στεγνώσει και στη συνέχεια τοποθετήστε τον καθρέπτη μέσα ξανά. Τώρα θα χρειαστεί να κρεμάσετε τα κάτοπτρα όπως ακριβώς τα έχετε φτιάξει στο σχεδιάγραμμα. Ο νέος σας τοίχος είναι έτοιμος.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.