Πάρε ιδέες από ξενοδοχεία για το μικρό σου δωμάτιο

0

Στο τέλος οι διακοπές είναι πάντα λυπηρές και κυρίως όταν θα πρέπει να αφήσεις το δωμάτιο του ξενοδοχείου πίσω σου. Έτσι λοιπόν αν και ο δικός σου χώρος είναι αρκετά μικρός μπορείς να εμπνευστείς από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και να «κλέψεις» ιδέες.

Άλλαξε το κομοδίνο σου με ένα γραφείο. Αν πάντα ήθελες ένα γραφείο αλλά δεν χωρούσε στο δωμάτιο σου τότε αντικατέστησε το κομοδίνο σου με ένα γραφείο και είσαι έτοιμη.

Διάλεξε κομοδίνα που στηρίζονται στον τοίχο. Είναι αρκετά κομψά τα επιτοίχια κομοδίνα και είναι η λύση για όλους όσους ζουν σε μικρά σπίτια και δεν έχουν χώρο για παραδοσιακά κομοδίνα. Επιπλέον δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

 

Τοποθέτησε στον τοίχο την τηλεόραση. Φρόντισε επιπλέον να κρύψεις το οπτικό χάος των καλωδίων ώστε να μην φαίνεται άσχημα.

 

Χρησιμοποίησε ένα ύφασμα για να κρύψεις τα πράγματα που αποθηκεύσεις κάτω από το κρεβάτι σου. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να είναι και το ίδιο σου το πάπλωμα αν φτάνει μέχρι το δάπεδο όπου θα κρύψει τα κουτιά αποθήκευσης για τα εκτός εποχής ρούχα αλλά και τα επιπλέον κλινοσκεπάσματα.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.