Πώς θα φέρεις την οργάνωση στο σπίτι σου;

0

Έχεις αποφασίσει ότι χρειάζεσαι μια πιο οργανωμένη ζωή. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρεις είναι πως αυτό θα είναι μια συνεχής διαδικασία. Για τα υπόλοιπα θα σε ενημερώσουμε άμεσα παρακάτω.

 

Εντόπισε τα σημεία που μαζεύεται η ακαταστασία. Κάθε σπίτι έχει ένα τέτοιο. Συνήθως είναι το σημείο όπου αφήνεις παπούτσια, κλειδιά, χαρτιά κτλ. Αν είναι στην είσοδο τότε τοποθέτησε ένα μικρό κουτάκι όπου θα αφήνεις όλα αυτά τα αντικείμενα.

Πέταξε τα παλιά περιοδικά. Ακόμα και αν δεν σου αρέσει να διαβάζεις περιοδικά τόσο είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετά όπου έχουν ξεμείνει από χρόνια πριν. Μόλις το ράφι γεμίσει λοιπόν πέτα τα παλιά.

Οι αποδείξεις σε κουτί. Στο τέλος κάθε μέρας άφησε τις αποδείξεις στο κουτί όπου θα υπάρχει στον χώρο. Έτσι θα είναι εύκολο να τις συλλέξεις όταν χρειαστεί.

Αγόρασε διακοσμητικά καλάθια. Έχουν τόσες πολλές χρήσεις και είναι ιδιαίτερα καλά για να μαζέψεις αλλά και να κρύψεις την ακαταστασία σου. Μπορείς κυριολεκτικά να τα στολίσεις παντού στον χώρο.

Πέταξε ότι δεν χρειάζεσαι από τη ντουλάπα σου. Κάνε μια εκκαθάριση έτσι ώστε να σου μείνει χώρος να αγοράσεις και άλλα. Διπλό το συμφέρον έτσι;

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.