Πως να συνδυάσετε το μαύρο με το σκούρο μπλε

0

Για πολλά χρόνια θεωρούνταν ένας απαγορευμένος συνδυασμός. Τα τελευταία χρόνια όμως η μίξη διαφορετικών στυλ, μοτίβων και αποχρώσεων, μοιραία έσμιξε και το μαύρο με το σκούρο μπλε όχι μόνο στους συνδυασμούς των ρούχων αλλά και στη διακόσμηση.

Αν είστε λάτρεις των σκούρων χρωμάτων στο interior design τότε αξίζει πραγματικά να τολμήσετε τον εν λόγω συνδυασμό και οι ακόλουθες εικόνες θα σας πείσουν:

Ο πιο απλός τρόπος είναι να επιλέξετε μαύρα έπιπλα που θα κολλήσετε σε τοίχους με navy blue απόχρωση. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως αρμονικό.

ντεκόρ με μπλε & μαύρο ντεκόρ με μπλε & μαύροΕπίσης, τα μαύρα ράφια σχεδόν δεν φαίνονται σε ένα σκούρο μπλε τοίχο κι έτσι δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσουν περισσότερο τα διακοσμητικά αντικείμενα ή άλλες χρωματιστές λεπτομέρειες στο χώρο.ντεκόρ με μπλε & μαύρο

Ένας άλλος τρόπος μίξης είναι να κρεμάσετε κάδρα με μαύρο πλαίσιο σε έναν σκούρο μπλε τοίχο.ντεκόρ με μπλε & μαύρο

 

Αν σας αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις αλλά θέλετε ένα λίγο πιο φωτεινό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε τη σκούρα μπλε απόχρωση με ασπρόμαυρα μοτίβα και να προσθέσετε μερικές χρωματιστές πινελιές στο χώρο.

 

 

ντεκόρ με μπλε & μαύρο

 

Τέλος, μπορείτε να παίξετε με το συνδυασμό δύο σκούρων μπλε αποχρώσεων στο χώρο που θα συνδυάσετε με μαύρο. Για παράδειγμα μπορεί να κυριαρχεί το σκούρο μπλε στον τοίχο, άλλη απόχρωση του μπλε σε μερικά έπιπλα και μαύρο σε κάποια άλλα έπιπλα. ντεκόρ με μπλε & μαύρο

 

Μάλλον, δεν υπάρχει πλέον λόγος να παραμένει απαγορευμένος συνδυασμός το μαύρο με το σκούρο μπλε.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.