Πως το playroom θα είναι πάντα συγυρισμένο

0

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τα παιδιά αγαπούν το playroom και είναι ο ίδιος λόγος όπου οι γονείς το μισούν. Το χάος όπου προκαλεί ένα παιδί μέσα στο playroom μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο στους γονείς. Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα λοιπόν και το playroom θα είναι πάντα συγυρισμένο.

1. Μαζέψτε όλοι μαζί μετά το δείπνο

Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε τα παιδιά να καταλάβουν γιατί πρέπει να μαζέψουν, να αποκτήσουν εκπαίδευση πάνω σε αυτό αλλά και ενθάρρυνση από εσάς τους ίδιους ώστε τα παιχνίδια να καταλήξουν στη σωστή τους θέση. Με αυτό τον τρόπο είναι λιγότερο συγύρισμα και περισσότερο εκπαίδευση.

2. Κάντε το μάζεμα παιχνιδιών κυριολεκτικά παιχνίδι

Μπορείτε να το θέσετε πως αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας. Ορίστε ένα χρονόμετρο για 5 περίπου λεπτά και θα πρέπει να βιαστούν για να μαζέψουν όλα τα παιχνίδια πριν τελειώσει ο χρόνος. Μη το κάνετε για περισσότερη ώρα γιατί απλά θα βαρεθούν.

3. Δώστε ένα κίνητρο

Ότι κίνητρο και αν δώσετε στο παιδί σας προκειμένου να σας βοηθήσει να μαζέψετε είναι σημαντικό. Για παράδειγμα μπορεί να πάρει ένα ποσό για τον κουμπαρά του ώστε να μπορέσει σε λίγο καιρό να πάρει κάποιο άλλο παιχνίδι. Έτσι μαθαίνει να εξοικονομεί χρήματα.

4. Να είστε χαρούμενοι όταν συγυρίζετε

Το παιδί ακούει συνήθως να γκρινιάζετε κάθε φορά που μαζεύετε το πλυντήριο των πιάτων ή που καθαρίζετε το πάτωμα. Έτσι καταλαβαίνει πως η καθαριότητα είναι μία θλιβερή δραστηριότητα που θα πρέπει να αποφευχθεί.

5.Τα παιχνίδια πάνε για ύπνο

Όπως τα παιδιά σας χρειάζονται ξεκούραση έτσι ακριβώς χρειάζονται και τα παιχνίδια τους. Αυτό δημιουργεί ένα είδος παιχνιδιού και το playroom είναι πάντα στην εν τέλεια.

Και τέλος, πάρτε την καθαριότητα στα χέρια σας: επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες χειρός της Bosch.

424x511_L_RechargeableHandheldVacuumCleaners

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα χειρός Athlet της Bosch προσφέρει ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό σε όλα τα δάπεδα  χωρίς καλώδιο ή σακούλα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Bosch έχουν πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και φορτίζουν γρήγορα, ώστε να είναι άμεσα έτοιμη. Ο συνδυασμός του ηλεκτρικού ακροφυσίου και της τεχνολογίας SensorBaglessTM εξασφαλίζει πανίσχυρη απόδοση καθαρισμού, ακόμα και στις μικρότερες σχισμές. Χάρη στον εύκαμπτο σύνδεσμο του πέλματος, η σκούπα είναι πάντα ευέλικτη ενώ, επειδή δεν έχει καλώδιο, φτάνει ακόμα και στις πιο δύσκολες γωνίες.  Μία άλλη πρόταση από τη Bosch, διπλά πρακτική είναι το σκουπάκι χειρός Move 2in1. Είναι ελαφριά, εύχρηστη και δεν έχει καλώδιο. Το αποσπώμενο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός είναι ιδανικό για τη κουζίνα και την τραπεζαρία. Επιπλέον, η Move 2in1 είναι αναδιπλούμενη, που σημαίνει ότι εξοικονομεί χώρο και αποθηκεύεται εύκολα – αλλά και βγαίνει εύκολα για να την χρησιμοποιήσετε.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.