Ένα θερμοκήπιο γεμάτο παράθυρα

0

Όταν η Barb Rosen όπου είναι blogger εντόπισε μια στοίβα από παλιά παράθυρα προς πέντε δολάρια το κομμάτι τα αγόρασε αμέσως. Αν και δεν είχε άμεσα κάποιο σχέδιο για αυτά ήξερε ότι θα σκεφτόταν κάτι πρακτικό και δημιουργικό μέχρι που ξαφνικά είχε μια καταπληκτική ιδέα. Αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει για να χτίσει κάτι που πάντα ήθελε: ένα ονειρεμένο θερμοκήπιο στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

Χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο για να ολοκληρώσει το έργο της συλλέγοντας παράθυρα και μόλις ήταν έτοιμη ζήτησε τη βοήθεια ενός ξυλουργού προκειμένου να σχεδιάσουν την οικοδόμηση του ενώ στη συνέχεια έπρεπε να καθορίσει την καλύτερη διάταξη στα παράθυρα.

1

Δεδομένου ότι ορισμένα παράθυρα δεν ταίριαζαν άψογα μεταξύ τους έπρεπε να κοπούν για να χωρέσουν και κάποια άλλα να χρησιμοποιηθούν σαν λωρίδες ξύλου για να γεμίσουν τα κενά. Στο εσωτερικό, επέλεξε ένα χρώμα της άμμου,πρόσθεσε ράφια και έπιπλα αντίκες και τελείωσε με ένα vintage τραπέζι όπου το γέμισε γύρω με καρέκλες.

2

Τα υλικά κόστισαν περίπου  $ 1,695 με τα περισσότερα από τα παράθυρα να είναι δωρεάν και η εργασία κόστισε περίπου $ 2,000 αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.