Τα νέα πλυντήρια της Samsung έχουν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο!

0
Εμφάνιση 1 από 2

Δύο νέα πλυντήρια πρόσθεσε στη γκάμα της η Samsung κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης CES 2016.

«Στόχος της Samsung είναι να συνδυάσει τον όμορφο σχεδιασμό με πρακτικές καινοτομίες για τη δημιουργία συσκευών, που βοηθούν τους καταναλωτές να είναι πιο αποτελεσματικοί. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές καθαρίζουν το σπίτι τους, θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία απλών, ωστόσο, ουσιαστικών λύσεων για να αντιμετωπίσουν εμπόδια, τα οποία συχνά αποδέχονται ως μέρος της ρουτίνας τους,» δήλωσε ο John Herrington, Senior Vice President, General Manager των Οικιακών Συσκευών, της Samsung Electronics America. «Τα δύο τελευταία μοντέλα πλυντηρίων αντανακλούν τη δέσμευση της Samsung για εκλεπτυσμένο στυλ, ουσιαστικές καινοτομίες και ασύγκριτη απόδοση σε ό,τι κάνουμε.»

samsung WF50K7500AV

Κάνοντας το πλυντήριο ρούχων να λειτουργεί με βάση το πρόγραμμά σας

Βιάζεστε να ολοκληρώσετε το πλύσιμο το βράδυ μιας καθημερινής ή κατά τη διάρκεια ενός τρελού Σαββατοκύριακου ή επιθυμείτε να προσθέσετε τη μία χαμένη κάλτσα που μπορεί απλώς να αγνοήσατε στην προσπάθεια να τα κάνετε όλα; Η απλή, πρακτική απάντηση της Samsung σε όλα αυτά είναι η προσθήκη της πόρτας “AddWash” στο μπροστινό μέρος του πλυντηρίου. Το πλυντήριο Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash διαθέτει μια ξεχωριστή υποδοχή, η οποία καθιστά εύκολη την προσθήκη κάποιου ρούχου, που ξεχάστηκε ή την προσθήκη επιπλέον απορρυπαντικού κατά τη διάρκεια της πλύσης, χωρίς να χρειάζεται να στραγγίσει το πλυντήριο και να ανοίξει η κύρια πόρτα του πλυντηρίου.

Με τη μεγαλύτερη στον κόσμο χωρητικότητα 141 λίτρων, που μπορεί να διαχειριστεί 3,6 καλάθια άπλυτων σε μία πλύση και βασισμένο σε ένα πρότυπο πλυντήριο 27 ιντσών, το Samsung Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash εύκολα ανταγωνίζεται οποιαδήποτε συσκευή της αγοράς, όταν πρόκειται για το πιο γρήγορο πλύσιμο.

Επίσης, η εξοικονόμηση χρόνου και η υψηλή απόδοση του πλυντηρίου καθιστά βέβαιο ότι έχετε πλύνει ότι χρειάζεστε στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο. Από ήπια πλύση για ευαίσθητα ρούχα και προηγμένες τεχνολογίες, που κάνουν το απορρυπαντικό να είναι πιο ισχυρό, έως και μία πλήρη πλύση σε μόλις 30 λεπτά, το μοντέλο αυτό μπορεί να διευκολύνει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της οικογένειάς σας.

Tο πλυντήριο Samsung Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash (μοντέλο WF50K7500AV) θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα Μαρτίου του 2016.

(Συνέχεια στην επόμενη σελίδα)

Εμφάνιση 1 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.