Samsung RF28HMELBSR. Το έξυπνο ψυγείο που φέρνει το μέλλον στο… σήμερα!

0

Πολλές από τις οικιακές συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, διαθέτουν μία σειρά από «smart» δυνατότητες, κάνοντας πράξη το όραμα ενός interconnected σπιτιού, όπου όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους, προσφέροντας στους χρήστες μοναδικές εμπειρίες. Ήδη ακόμη και «παραδοσιακές» λευκές συσκευές όπως για παράδειγμα είναι οι φούρνοι, τα ψυγεία και τα κλιματιστικά, έχουν αρχίσει ήδη να αποκτούν μία σειρά από smart features. H Samsung που είναι μία από τις εταιρείες που πρωτοστατεί στον τομέα των smart προϊόντων παρουσίασε πρόσφατα το έξυπνο ψυγείο Samsung RF28HMELBSR, μία πρόταση που αλλάζει άρδην την εικόνα που έχουμε για τις οικιακές συσκευές.

Samsung RF28HMELBSR (4)High-tech… φρεσκάδα!

Το Samsung RF28HMELBSR ξεχωρίζει για το μοναδικά όμορφο design, το οποίο χαρίζει τεράστια εργονομία και μοναδική ευελιξία στον χρήστη. Ακολουθώντας το σχεδιασμό ενός «ψυγείου-ντουλάπας», εκτός από τον κύριο χώρο του ψυγείου και την κατάψυξη, διαθέτει ένα συρτάρι ειδικής ψύξης FlexZone, το οποίο παρέχει τέσσερις διαφορετικές δυνατότητες ελέγχου της ψύξης (από το πολύ παγωμένο μέχρι την «απαλή ψύξη»). Το μεσαίο αυτό «συρτάρι» μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς ο χρήστης του ψυγείου μπορεί να επιλέξει τέσσερα διαφορετικά settings θερμοκρασίας ανάλογα με τον τύπο των τροφίμων και των ποτών που επιθυμεί να ψύξει. Οι διαφορετικές επιλογές αλλά και το μελετημένο ύψος του συρταριού, το καθιστούν ιδανικό για άτομα νεαρής ηλικίας που λατρεύουν τα… snacks. Φυσικά, από το Samsung RF28HMELBSR δεν θα μπορούσε να λείπει και ο καταψύκτης, ο οποίος διακρίνεται για το πόσο ευρύχωρος είναι, αλλά και από τον εργονομικό σχεδιασμό που επιτρέπει την σωστή κατανομή των τροφίμων.

Samsung RF28HMELBSR (5)

Στο Samsung RF28HMELBSR η κορεατική εταιρεία έχει ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς η επαναστατική τεχνολογία Twin Cooling Plus διατηρεί υψηλά επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό (μία λειτουργία που βοηθάει ώστε τα  περισσότερα φρούτα και λαχανικά να παραμένουν για μεγαλύτερο διάστημα φρέσκα), ενώ η προσεκτική διοχέτευση της ψύξης στον καταψύκτη του ψυγείου εξυπηρετεί ώστε τα κατεψυγμένα τρόφιμα να παραμένουν πάντα γευστικά. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ο ειδικός LED φωτισμός που βρίσκεται στο εσωτερικό του ψυγείου φωτίζει κάθε γωνία του Samsung RF28HMELBSR, έτσι ώστε ο κάτοχος του, να βρίσκει άνετα και εύκολα τα τρόφιμα και τα ποτά του.

RF28HMELBSR

Όπως βέβαια σας αναφέραμε το Samsung RF28HMELBSR ανήκει στην οικογένεια των «smart ψυγείων», γεγονός που σημαίνει ότι προσφέρει μία σειρά από έξυπνες high-tech λειτουργίες. Στο μπροστινό τμήμα του περιλαμβάνεται μία Wi-Fi LCD οθόνη 8 ιντσών, η οποία επιτρέπει το σερφάρισμα στο web, ενώ διαθέτει μία σειρά από applications και χρήσιμα widgets, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνουν τους φίλους της υψηλής τεχνολογίας. Στην οθόνη του Samsung RF28HMELBSR μπορείτε να γράψετε notes και να τα προσαρτήσετε στην οθόνη, ενώ το χρήσιμο weather app σας παρουσιάζει μία εικόνα για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σας. Επιπλέον, το Google Calendar σας βοηθάει να έχετε τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητας σας, ενώ εάν θέλετε να μάθετε για το τι συμβαίνει στον κόσμο μπορείτε να πατήσετε στην εφαρμογή του Associated Press. Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω της οθόνης του ψυγείου σας (για users που διαθέτουν συσκευές Galaxy S4 και άνω) ή ακόμη και να πραγματοποιήσετε streaming τηλεοπτικού περιεχομένου! Επίσης, το Samsung RF28HMELBSR διαθέτει SD slot, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να την φορτώσετε με φωτογραφίες και να τις προβάλλετε στην οθόνη του ψυγείου!

Samsung RF28HMELBSR (6)
Το μέλλον… έφτασε!

To smart ψυγείο της Samsung μπορεί να κοστίζει λιγάκι παραπάνω (η τιμή του ανέρχεται στα 3500 δολάρια), παρόλα αυτά πρόκειται για την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας στην ειδική κατηγορία των έξυπνων ψυγείων και είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους λάτρεις των high-techοικιακών συσκευών, οι οποίοι επιθυμούν να αγοράσουν ένα ψυγείο που να ξεχωρίζει…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.