Η Sharp λανσάρει στην αγορά της Ασίας την Aquos LC-80XU930X, μία τηλεόραση 8K με «king-size» διαστάσεις στις 80 ίντσες!

0

Οι τηλεοράσεις είναι σίγουρα το παρόν αλλά και το «μέλλον» των τηλεοράσεων, όμως για κάποιους τα 4K μπορεί να μην φαίνονται αρκετά για αυτό και η Sharp που θέλει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις θα ρίξει στην αγορά της Ασίας, μία «8K» τηλεόραση, η οποία (κρατηθείτε) διαθέτει διαγώνιο στις 80 ίντσες!

QPlusMP_LollipopΗ Sharp Aquos LC-80XU930X όπως μπορείτε να φανταστείτε πρόκειται για μία ιδιαίτερη «περίπτωση» στον χώρο των high-end τηλεοράσεων, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Quattron της Sharp, μία ειδική τεχνική η οποία διαχωρίζει το ένα pixel σε 4, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η απίθανη ανάλυση των 8Κ. Αν και σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να παίξει περιεχόμενο στα 8K λόγω κυρίως της έλλειψης του, ωστόσο η ανεπτυγμένη τεχνολογικά πρόταση της Sharp μπορεί να πραγματοποιήσει upscaling από τα 4K στα 8K. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η Sharp έχει ενσωματώσει στην Αquos LC-80XU930X μία σειρά από ανεπτυγμένα features, καθώς η εκπληκτική 80άρα τηλεόραση της Sharp φέρει όλες τις λειτουργίες μίας ποιοτικής Android TV, ενώ επιπλέον υποστηρίζει Netflix (κάτι που σημαίνει ότι δίνει τη δυνατότητα για προβολή περιεχομένου από τα 4K σε 8Κ μέσω της τεχνικής του upscaling). Επιπλέον, το panel της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό υλικό, το οποίο ονομάζεται N-Black Panel και το οποίο βοηθάει στο να ελαχιστοποιούνται οι αντανακλάσεις.

sharp8kΔιαβάζοντας τα παραπάνω tech specs και με την τιμή της να ανέρχεται στα 16.000$ μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι η Sharp Aquos LC-80XU930X πρόκειται για μία πρόταση που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα σε «king-size» διαστάσεις…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.