Σκανδιναβικά υπνοδωμάτια

0

Τα δωμάτια στη Σκανδιναβία σε μεταφέρουν αυτόματα στους χώρους των ονείρων. Μπορείς και εσύ όμως να φτιάξεις το δικό σου τέτοιο δωμάτιο χρησιμοποιώντας μια παλέτα με ουδέτερα χρώματα, φυσικά υλικά αλλά και απλά καθώς επίσης και όμορφα έπιπλα.

1

 

Στις Σκανδιναβικές χώρες δίνεται έμφαση στο φως όπως είναι λογικό γι αυτό και κυριαρχεί μια επαναλαμβανόμενη χρωματική παλέτα με κύρια χρώματα το λευκό, το μπεζ, το δροσερό μπλε και το απαλό γκρι. Τέτοια χρώματα είναι μια καλή επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κρεβατοκάμαρα σας. Να θυμάστε πάντα ότι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως καφέ, μαύρο αλλά και το ναυτικό μπλε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ ώστε να δίνεται έμφαση στα χρώματα των επίπλων για να δημιουργείται οπτικό ενδιαφέρον.

2

Με πρώτες ύλες όπως πηλός, πέτρα, ξύλο, λινό ύφασμα, μαλλί, τσόχα και γούνα οι Σκανδιναβοί κάνουν κυριολεκτικά θαύματα. Δάπεδα και τοίχοι έχουν ουδέτερο χρώμα και αποφεύγουν σκούρες αποχρώσεις για να αφήσουν το φως ελεύθερο. Δώστε και στον δικό σας χώρο λίγο αέρα από αυτές τις χώρες με φωτεινά χρώματα και σύγχρονα αξεσουάρ δημιουργώντας έτσι μια επιτυχημένη αισθητική που ισορροπεί ανάμεσα στον παραδοσιακό και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

3

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.