Η έξυπνη λάμπα της Sony που… ελέγχει όλο το σπίτι σας!

0

Πολλοί κατασκευαστές, σχεδόν όλοι, έχουν μπεί στο «παιχνίδι» των έξυπνων συσκευών για το σπίτι και ειδικότερα της έξυπνης λάμπας, αλλά το πρόβλημα είναι πως με τόσες συσκευές, χρειάζεται και ένας αποτελεσματικός τρόπος να τις ελέγξεις. Η Sony πετυχαίνει ακριβώς αυτό με τη δική της πρόταση που είναι ταυτόχρονα μια έξυπνη λάμπα, αλλά και ένα smart hub για όλο το smart home σας!

sony multifunctional light (2)

Το «Multifunctional Light» χρησιμοποιεί τεχνολογία LED φωτισμού ώστε να βγάζει πλήρες χρωματικό φάσμα και να φωτίζει το χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας. Όταν είναι συνδεδεμένο με smartphone ή άλλη Wi-Fi-enabled συσκευή, μπορεί να ενεργοποιείται από απόσταση ή να ανάβει σε μία συγκεκριμένη ώρα, όπως οι περισσότερες έξυπνες λάμπες. Έχει ωστόσο επίσης ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης, φωτεινότητας,θερμοκρασίας και υγρασίας, όπως επίσης και memory card slot, υπέρυθρο controller, ηχείο και μικρόφωνο!

sony multifunctional light

Έτσι, μπορεί να ανιχνεύσει πότε βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο και να ανοίξει την τηλεόραση ή το air-condition, να λειτουργήσει ως σύστημα ενδοεπικοινωνίας, να ελέγξει το θερμοστάτη σας, να παίξει μουσική, να λειτουργήσει ως ένα σύστημα εντοπισμού κίνησης και να εγγράψει ή να αναπαράγει μηνύματα. Είναι λοιπόν περισσότερο ένα smart hub, παρά μια τυπική έξυπνη λάμπα.

Το Sony Multifunctional Light θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στο πρώτο μισό του 2016 αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμη ακόμη για το αν θα διατεθεί σε Ευρώπη και Αμερική. Δείτε το παρακάτω video!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.