Σώστε τις συσκευές σας από υπέρταση με τα αντικεραυνικά πολύμπριζα SurgeArrest

1

Μπορεί ο καιρός μέχρι τώρα να θυμίζει… καλοκαίρι, όμως ζούμε στην Ελλάδα και είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα χαλάσει. Και όταν συμβαίνει αυτό, όλοι όσοι έχουμε ακριβά συστήματα υπολογιστών, τηλεοράσεων, ήχου, πάντα «τρέμουμε» τους κεραυνούς. Λίγες φορές έχει συμβεί ολική καταστροφή από κεραυνό σε διαμέρισμα ή σπίτι, κατά τη διάρκεια καταιγίδας; Εξοπλισμός χιλιάδων ευρώ καταστρέφεται μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου και φυσικά κανείς, ούτε η ΔΕΗ, δε μας αποζημιώνει γι’αυτό (εκτός αν έχετε μεγάλη όρεξη να το «κηνυγήσετε»)… Είστε σίγουροι ότι θέλετε να ρισκάρετε μια τέτοια ζημιά;

Dangerous-situation-outlet

Φυσικά και όχι. Και επειδή λύσεις υπάρχουν, αλλά συχνά τις αγνοούμε, είτε δε ξέρουμε που να τις βρούμε, ή απλά δεν…περισσεύουν χρήματα για πανάκριβα συστήματα προστασίας και UPS, κοιτάμε μια πρόταση από την Schneider, τα αντικεραυνικά πολύμπριζα APC SurgeArrest PM5 και PM6.

PM5-PM63VT-PM83VT

Η σειρά SurgeArrest PM5 προσφέρει 5 υποδοχές σούκο οι οποίες προστατεύουν τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτές από spikes έως και 6.000 Volts και 23.000 Amperes, έχει μήκος καλωδίου 1,8 μέτρα και ενδεικτικά LEDs για να ενημερώνει για πιθανά προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτρισμού. Σε περίπτωση…συμβάντος δε χρειάζεται να αλλάξετε κάποια ασφάλεια, απλώς διακόπτεται η παροχή με ασφάλεια και συνεχίζει μόλις επανέλθει το ρεύμα, ενώ μπορείτε να βρείτε και τα μοντέλα PM5U (προσφέρει 2 προστατευόμενες USB θύρες για φόρτιση κινητών, tablets κ.λπ.), το PM5T (προσφέρει προστατευόμενη τηλεφωνική γραμμή) και το PM5V (προσφέρει προστατευόμενη co-axial θύρα για τον audio-video εξοπλισμό σας.

12043196_1646637675619839_8477670391985506731_n

Για τους πιό απαιτητικούς χρήστες, η σειρά SurgeArrest PM6 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προστασία σε spikes έως 72.000 Amperes και 6.000 Volts με καλώδιο μήκους 2 και 3 μέτρων και 6 έως 8 υποδοχές σούκο. Αντίστοιχα υπάρχουν το PM6U με 2xUSB θύρες (1,2A έκαστη) και το PM63VT με τηλεφωνική γραμμή και coaxial θύρα. Με οποιοδήποτε από αυτά τα πολύμπριζα της APC, οι συσκευές σας είναι ασφαλισμένες σε οποιεσδήποτε συνθήκες ασταθούς παροχής ηλεκτρισμού και έρχονται με εφ’ όρου ζωής εγγύηση (Onsite Repair or Replace), ενώ όλα ανεξαιρέτως διαθέτουν EMI/RFI φίλτρο για προστασία απέναντι σε ηλεκτρομαγνητικές και radio παρεμβολές.

Τα APC SurgeArrest PM5 και PM6 είναι διαθέσιμα σε πολλά ελληνικά καταστήματα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.