Μονοχρωμία στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

0

Αν λατρεύεις τη μονοχρωμία στη Χριστουγεννιάτικη απόχρωση τότε αυτή η ιδέα πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει. Διάλεξε μόνο τη σωστή απόχρωση και ετοιμάσου για τη πιο σύγχρονη αλλά παράλληλα και πιο διαχρονική διακοσμητική προσέγγιση των γιορτών.

 

Αν επέλεξες το λευκό όπως και στη φωτογραφία τότε να ξέρεις ότι το λευκό πάει με λευκό. Αλλάζει τον τρόπο που σε αναγκάζει να δεις τα συνηθισμένα φυσικά αντικείμενα. Για παράδειγμα ακόμα και ένα κουκουνάρι φαίνεται με διαφορετικό τρόπο. Καθώς το λευκό χρώμα πρόκειται για απόχρωση που θεωρείται λεπτή μπορεί να αλλάξει την υφή και το σχήμα κάνοντας ένα αντικείμενο να φαίνεται πιο ιδιαίτερο θεωρείται μαγευτικό μέσα στα ζεστά χρώματα του ξύλου.

Είναι πιθανό λοιπόν να θέλεις να τοποθετήσεις κάποια κλαδάκια μέσα σε ένα βάζο και μαζί με κάποια κουκουνάρια δίνοντας λευκό χρώμα το όλο δωμάτιο αποκτά περισσότερη ένταση και διαφορετικότητα. Τα νέα σου διακοσμητικά θα κερδίσουν τις εντυπώσεις κυρίως αν τοποθετηθούν στην είσοδο του σπιτιού, στο τραπεζάκι του σαλονιού ή ακόμα καλύτερα πάνω στο τζάκι εάν έχετε. Δοκιμάστε να παίξετε με τους χρωματισμούς του λευκού αλλά και με το ξύλο.

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.