Τα καλύτερα δώρα για όσους λατρεύουν το κρασί

0

Η εποχή το ζητάει το λίγο παραπάνω κρασί και αν οι φίλοι σου το λατρεύουν υπάρχουν καταπληκτικά δώρα που μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα δώρων τους για να πιείτε όλοι λίγο παραπάνω με στυλ. Μιλώντας από την εμπειρία μπορούμε να σας πούμε πως το καλύτερο δώρο για να δώσει κάποιος σε κάποιον που λατρεύει το κρασί είναι φυσικά το κρασί και όλα τα υπόλοιπα που θα μπορούσαν να ταιριάξουν με αυτό.

Ένα τραπέζι με πτυσσόμενα φύλλα μπορεί να λειτουργήσει σαν κάβα. Το συγκεκριμένο Καθίζει 2-4 άτομα. Διευκολύνει στο να μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος του τραπεζιού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ

Από την άλλη θα μπορούσατε να αγοράσετε και έναν μπουφέ για το συγκεκριμένο πρόσωπο όπως ο παρακάτω όπου έχει ρυθμιζόμενα ράφια ώστε να μπορείτε να προσαρμόστε το χώρο μεταξύ των ραφιών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

10

ΙΚΕΑ

Φυσικά η πιο εύκολη και γρήγορη λύση είναι ένα τρόλει κουζίνας που σίγουρα θα κάνει τη ζωή του πιο εύκολη γιατί αυτό θα λειτουργήσει σαν κάβα καθώς το συγκεκριμένο αυξάνει το χώρο αποθήκευσης, την χρησιμότητα και την επιφάνεια εργασίας.

ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ

Κρασί χωρίς ποτήρι όμως γίνεται; Δεν γίνεται γι αυτό και μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ποτήρια της ΙΚΕΑ είναι εδώ για να το γιορτάσετε.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.