Τα χρώματα του σπιτιού: Κάντε το μικρό σας σαλόνι να φαίνεται ευρύχωρο!

0

Τα χρώματα του σπιτιού μπορούν να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Αν είστε στην κατηγορία που το σαλόνι σας είναι μικρό και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές για να φανεί πιο ευρύχωρο, το μυστικό όπλο στο οπλοστάσιό σας είναι μια παλέτα με τα σωστά χρώματα που μπορούν να επεκτείνουν μαγικά τον χώρο σας και να τον μετατρέψουν σε μια ζεστή όαση.

Πρώτο στη λίστα με τις μαγευτικές αποχρώσεις είναι το πάντα αξιόπιστο λευκό

Αυτό το διαχρονικό χρώμα αντανακλά το φως, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση ανοιχτού χώρου και ηρεμίας. Ρίξτε το στους τοίχους σας, βάλτε μερικά λευκά μαξιλάρια και δείτε το σαλόνι σας να μεταμορφώνεται σε ένα γαλήνιο καταφύγιο.

Αν λαχταράτε λίγο περισσότερο δράμα, σκεφτείτε τα ουδέτερα χρώματα αλλά  με ψυχρούς τόνους, όπως απαλά γκρι και απαλά μπεζ

Αυτές οι αποχρώσεις δημιουργούν βάθος χωρίς να κατακλύζουν το χώρο, δίνοντας στο μικρό σαλόνι σας μια εκλεπτυσμένη πινελιά. Βάλτε αυτά τα χρώματα μέσα από έπιπλα ή χαλιά ακόμα και κουρτίνες.

Εδώ μιλάμε για τους μάγους του κόσμου της διακόσμησης. Η στρατηγική τοποθέτηση καθρεφτών αντανακλά τα φως σε όλο το χώρο και το κάνει αυτόματα να μοιάζει πιο μεγάλο και ευρύχωρο.

Για cozy πινελιές

Για να προσθέσετε λίγη ζεστασιά χωρίς να θυσιάσετε τα ευρύχωρα vibes, προσθέστε ανοιχτά παστέλ όπως ροζ ή πράσινο μέντας. Αυτοί οι απαλοί τόνοι εμποτίζουν μια αίσθηση θαλπωρής χωρίς να «κλείνουν» στον χώρο σας. Ανακατέψτε και ταιριάξτε αυτά τα παστέλ χρώματα στα αξεσουάρ, σε πίνακες  ή ακόμα και στην επιλογή των φυτών σας για να δώσετε ζωή στο δωμάτιο.

Στα μικρά σαλόνια τα σωστά χρώματα είναι οι έμπιστοι σύντροφοί σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο που είναι ταυτόχρονα κομψό και ευρύχωρο. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και κάντε τον χώρο ακόμα μεγαλύτερο και παράλληλα μια ζεστή φωλιά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.