Τα πιο όμορφα φωτιστικά

0

Κάθε χώρος εκτός από το μοναδικό σχεδιασμό αλλά και τους χρωματισμούς όπου μπορούν να εντυπωσιάσουν θα πρέπει να έχει και το αντίστοιχο φωτιστικό για να δώσει «φως στην υπόθεση» με τον χαρακτήρα του. Φωτιστικά όπου φτιάχνονται εύκολα και χωρίς να ξοδεύσετε αρκετά χρήματα μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ότι και αν διαλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό αφού δεν πρόκειται για απλά φωτιστικά αλλά για τα δικά σας φωτιστικά όπου θα αποπνέουν το χαρακτήρα και τη δημιουργικότητα σας.

1

Το συγκεκριμένο φωτιστικό με τις vintage βρύσες μπορεί να τοποθετηθεί στη κουζίνα αλλά και στο σαλόνι. Οι χρωματισμοί από τις λάμπες δίνουν άλλη αίσθηση στον χώρο.

2

Πρωτότυπο αλλά και αστείο το παραπάνω φωτιστικό είναι αρκετά ιδιαίτερο οπότε καλό θα ήταν να το έχετε μόνο μέσα στη κρεβατοκάμαρα σας. Εκτός αν είστε fashion desighner οπότε γιατί να μη το βάλετε και στο σαλόνι σας;

3

Τα γυαλικά από τη προίκα της μαμάς και της γιαγιάς θα έμεναν πάντα κρυμμένα στο πατάρι. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο όχι μόνο τα αξιοποιείς αλλά τα βλέπουν κάθε μέρα και εσύ πλέον δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά.

4

Ακόμα και η αυλή χρειάζεται κάτι διαφορετικό και ευχάριστο που να θυμίζει εξοχή όπως αυτή η σειρά από μπουκάλια.

5

 

Φαίνεται ιδανικό για μια στρογγυλή τραπεζαρία όπου θα μπορούν να θαυμάσουν όλοι οι καλεσμένοι το έργο σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.