Τα πλυντήρια πιάτων της Gaggenau θα σας λύσουν τα χέρια

0

Αποτελεσματικότητα, ταχύτητα, αθόρυβη λειτουργία. Αυτά τα τρία πράγματα απαιτεί κάποιος από το πλυντήριο πιάτων του και η σειρά 400 της Gaggenau είναι εδώ για να σας καλύψει απόλυτα. Από εδώ και πέρα το γεμάτο από πιάτα μεσημεριανό Κυριακάτικο τραπέζι μαζί με όλη την οικογένεια δεν θα είναι ο γνωστός «πονοκέφαλος» αλλά ένα πανεύκολο task.

dishwashers-400-series-3-detail-korbsystem-df-481-b
Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Zeolith, η πλύση και το στέγνωμα με μέγιστη πληρότητα διαρκεί 57 λεπτά, με τα αποτελέσματα όσο αφορά τον καθαρισμό να είναι απλά κορυφαία. Σ’ αυτό συμβάλουν το νέο σύστημα καλαθιού με ράγες ομαλής κύλισης και το προστατευτικό σύστημα κλεισίματος, καθώς και η δυνατότητα συνδυασμού οκτώ προγραμμάτων με έξι επιλογές που προσαρμόζονται τέλεια στο εκάστοτε φορτίο.

dishwashers-400-series-4-detail-display-df461-3-b
Τα πλυντήρια πιάτων DF 481/DF 480 κρύβονται διακριτικά πίσω από την πρόσοψη των επίπλων της κουζίνας, με τις εύκαμπτες αρθρώσεις να εξασφαλίζουν τέλεια αισθητική σε υποδοχές με χαμηλό ύψος, ψηλές ή παχιές προσόψεις επίπλων κουζίνας ή ακόμα και τοποθέτηση επάνω σε πάγκο.
Απολαύστε την push-to-open λειτουργία, ανοίξτε το πλυντήριο της Gaggenau και αναβαθμίστε την κουζίνα σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.