Τέσσερα tips για το φθινόπωρο

0

Όταν τα πρώτα σύννεφα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στον ουρανό τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτές τις μικρές συμβουλές για να υποδεχτείς το φθινόπωρο. Σίγουρα είναι μια διαδικασία χρονοβόρα αλλά αν γίνεται κάθε χρόνο μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις πιο μαζεμένο σπίτι.

 

1. Επιχείρηση ντουλάπια
Πρώτα αφαιρέστε όλα τα κουτιά και τις συσκευασίες από τα ράφια στη κουζίνα. Στη συνέχεια σκουπίστε την επιφάνεια και μετά σιγά σιγά μπορείτε να τα επανατοποθετήσετε αφού πρώτα ελέγξετε την ημερομηνία λήξης ή αν έχει ζωύφια μέσα. Το ίδιο καλό είναι να ακολουθήσετε και στα υπόλοιπα ντουλάπια του σπιτιού πετώντας για παράδειγμα χαρτιά από το γραφείο όπου δεν χρειάζεστε και καλλυντικά που είναι μισοτελειωμένα.

2. Γυρίστε το στρώμα σας
Είναι μια διαδικασία όπου θα πρέπει να ακολουθείται κάθε εξάμηνο. Επιπλέον, προκειμένου να εξουδετερωθούν οι οσμές καλό είναι να πασπαλίσετε με μαγειρική σόδα το στρώμα σας και στη συνέχεια να το σκουπίσετε.

3. Καθαρίστε τα χαλιά σας
Αν  έχετε δώσει τα χαλιά σας για καθάρισμα και φύλαξη θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους προκειμένου να σας τα επιστρέψουν. Αν πάλι τα έχετε καθαρίσει μόνοι σας καλό είναι να κάνετε ένα φρεσκάρισμα ξανά για να είναι φρέσκα όσο ακόμα ο καιρός είναι καλός.

4.Καθαρίστε όλες τις επιφάνειες
Νομίζεις ότι καναπέ είναι αρκετά καθαρός; Είναι μέχρι να δοκιμάσεις να τον «χτυπήσεις» και τότε ένα σύννεφο σκόνης θα απλωθεί πάνω από το κεφάλι σου. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα καθάρισε τον καναπέ και τις καρέκλες ώστε να είναι τα πάντα καθαρά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.