Τι πρέπει να προσέξεις στο πρώτο σου σπίτι

0

Αυτό ήταν! Επιτέλους, έφυγες από το πατρικό σου. Όμως τι πρέπει να προσέξεις να αγοράσεις στο καινούριο σου σπίτι και γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό; Σου έχουμε τη λύση σου έχουμε και τον λόγο.

1.Κρεβάτι

Θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό κρεβάτι. Οι ώρες που ξεκουράζεσαι είναι σημαντικές και γι αυτό δεν θα ήθελες να αγοράσεις ένα κρεβάτι που να μη σε βολεύει. Επίσης να ξέρεις ότι αυτό που στοιχίζει περισσότερο δεν είναι ο σκελετός του κρεβατιού αλλά το ίδιο το στρώμα.

2. Κουρτίνες

Οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για να κρύβουν την ιδιωτική σου ζωή αλλά και για να εμποδίζουν το φως του ήλιου. Έτσι λοιπόν απέφυγε τις υπερβολικά λευκές κουρτίνες αλλά μη πας και στο άλλο άκρο αγοράζοντας μαύρες. Επιπλέον, το μήκος της κουρτίνας πρέπει να φτάνει στο πάτωμα αλλά όχι να το καλύπτει γιατί το σπίτι θα φαίνεται ότι έχει κοντό ταβάνι.

3. Βάλε χρώμα

Φρόντισε όμως τα χρώματα που θα βάλεις στους τοίχους να είναι ξεκούραστα στο μάτι γιατί διαφορετικά δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς ή να κοιμηθείς. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι αυτό που χρειάζεσαι. Τέλος, πρόσθεσε κάποια πιο φυσικά χρώματα στη διακόσμηση έτσι ώστε αν χρειαστεί να βάψεις κάποια στιγμή στο μέλλον τους τοίχους να μην αλλάξεις και διακόσμηση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.