Το διαμέρισμα που είχε στεγάσει τον έρωτα του Johnny Depp & της Kate Moss

0

Ο όρος condo* έχει συνδεθεί με τη Νέα Υόρκη. Τα διαμερίσματα στις παλιές πολυκατοικίες της Νέας Υόρκης, κατασκευής 1800 με τέλη του 1900, που βρίσκονται στο Μανχάταν και τις γειτονικές περιοχές του, αποτελούν ευσεβή πόθο για κάθε λάτρη της Νέας Υόρκης, που αγνοεί τη χλιδή μια έπαυλης στο Λος Άντζελες και προτιμά το συνδυασμό ρετρό αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας που αποπνέουν τα ανακαινισμένα τούβλινα κτίρια της Νέας Υόρκης.

Greenwich Village New York

Greenwich Village New York

Κάτι τέτοιο αναζητούσαν τη δεκαετία του ’90, το θρυλικό ζευγάρι Johnny Depp και Kate Moss, και το βρήκαν στο loft με τους τούβλινους τοίχους και τα ξύλινα κουφώματα, τις δύο κρεβατοκάμαρες και τα δύο λουτρά. Το διαμέρισμα αποτέλεσε τη φωλιά των διάσημων εραστών, που ακόμα υπάρχουν αναφορές στον Τύπο για το πάθος τους και σημάδεψε τη γενιά του grunge κινήματος, βρίσκεται στην περιοχή του Greenwich Village. Το διαμέρισμα βρίσκεται εντός κτιρίου αρχικής κατασκευής του 1800, διαθέτει γυάλινη οροφή, τζάκι,  θερμαινόμενα δάπεδα, και μια ιδιωτική βεράντα.

Johnny Depp & Kate Moss

Johnny Depp & Kate Moss

To διαμέρισμα που έζησε το θρυλικό ζευγάρι

To διαμέρισμα που έζησε το θρυλικό ζευγάρι

Αν σας ενδιαφέρει να νοικιάσετε το συγκεκριμένο condo δεν έχετε παρά να καταβάλλετε το ενοίκιο των 19.000 δολαρίων το μήνα. 

Αν δεν σας περισσεύει αυτό το ποσό μηνιαίως μπορείτε απλώς να χαζέψετε τις φωτογραφίες και να φανταστείτε πως κάποτε εκεί κυκλοφορούσε χαλαρό ένα από τα πιο παθιασμένα ζευγάρια της showbiz.ny-house-johnny-kate-5 ny-house-johnny-kate-4

ny-house-johnny-kate-3-e1428999370624

*Προέρχεται από τη λέξη condominium (νομικός όρος) όπου ένας ευρύτερος χώρος όπως το διαμέρισμα, το ασανσέρ, το χολ, ο κήπος, κι άλλοι συνήθως κοινόχρηστοι χώροι, ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.