Το έξυπνο ξυπνητήρι της Philips είναι ταυτόχρονα και iPhone/iPod dock!

0

Ένα ξυπνητήρι χρειάζεται πάντα στο δωμάτιο. Αν έχει και ραδιόφωνο, ακόμη καλύτερα…όταν, όμως, είναι ταυτόχρονα και iPhone/iPad dock, τότε μιλάμε για μια απίθανη συσκευή!

philips iphone alarm 2

Γνωρίστε το Philips AJ3275D/12! Είναι ένα όμορφο ρολόι-ξυπνητήρι με μεγάλη, ευκρινή οθόνη (ρυθμιζόμενης φωτεινότητας ώστε να μη σας ξυπνά το φως της και πολλές ακόμη δυνατότητες! Πρώτον, έχει ενσωματωμένο δέκτη FM με αποθήκευση έως και 20 σταθμών, ενώ διαθέτει μπαταρία που κρατά τις ρυθμίσεις του και την ώρα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αλλά και του παρέχει αρκετή ενέργεια ώστε να σας ξυπνήσει ακόμα και σε αυτή την περίπτωση!

philips iphone alarm

Το καλύτερο, όμως, είναι η δυνατότητα docking station για iPhone (5+) και iPod με υποδοχή Lightning! Μπορεί να τα φορτίζει (έτσι δε χρειάζεται να μπλέκετε με φορτιστές και καλώδια) και παράλληλα να αναπαράγει τη μουσική τους μέσω του ηχείου των 2 Watts που διαθέτει. Μπορεί να σας ξυπνά με μουσική από το iPhone/iPod, με το ραδιόφωνο ή με το δικό του buzzer, με αυξανόμενη ένταση αν θέλετε. Επίσης, διαθέτει δύο ξυπνητήρια για εσάς και το ταίρι σας ή για οποιαδήποτε περίσταση και, τέλος, μπορείτε να το ρυθμίσετε να σταματήσει αυτόματα την αναπαραγωγή μουσικής το βράδυ, αφού έχετε κοιμηθεί, με χρονοδιακόπτη!

Δε θα το θέλατε στο κομοδίνο σας;

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.