Μια soundbar είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη smart TV σας!

1

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν αρκετά καλά συστήματα ήχου ενσωματωμένα, ώστε να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ακουστική εμπειρία, σε συνδυασμό με την οπτική. Ωστόσο, δεν αρκούν για όλους τους χρήστες, καθώς ορισμένες φορές, απλά χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο.

yamaha yas 101 3

Μπορεί να χρησιμοποιούμε την TV μας για αναπαραγωγή μουσικής ή απλώς να θέλουμε υψηλότερη ένταση και καλύτερη ποιότητα όσο παίζουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι ή βλέπουμε μια σειρά/ταινία. Και επειδή η λύση του Home Cinema audio και των πολυκάναλων συστημάτων δεν είναι πάντα ιδανική (κόστος, χωροταξία), το Cool Home προτείνει κάτι ενδιάμεσο…μια soundbar!

yamaha yas-101

Όπως η Yamaha YAS-101,για παράδειγμα. Είναι στυλάτη, με πάχος μόλις πάνω από 10 εκατοστά (χωρίς βάση) και περιλαμβάνει 2 οδηγούς 2,5″ των 30 Watts έκαστος αλλά και ένα 3″ subwoofer των 60 Watts. Έτσι, έχει υψηλή απόδοση αλλά και αποδίδει ποιοτικό ήχο, με την τεχνολογία Air Surround Extreme και την υποστήριξη πρωτοκόλλων Dolby Digital, Dolby Pro Logic II και DTS. To UniVolume ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ώστε να μην σας…κουφαίνουν οι διαφημίσεις, ενώ η soundbar διαθέτει 2 optical εισόδους, 1 ομοαξονική αλλά και μια έξοδο για επιπλέον ξεχωριστό subwoofer, αν θέλετε.

yamaha yas 101 2

Τέλος, αν και παρέχεται τηλεχειριστήριο με την Yamaha YAS-101, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτό της τηλεόρασής σας για να την χειριστείτε, ενώ ακόμη κι αν την βάλετε μπροστά από το δέκτη υπερύθρων της TV, έχει αναμεταδότη IR στο πίσω μέρος της, ώστε να μη μπλοκάρει τις εντολές του τηλεχειριστηρίου της!

Μήπως τελικά μια soundbar είναι ιδανική για το σαλόνι σας;

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.