Το κρεβάτι που σε εκτοξεύει

0

Το σκηνικό είναι συνηθισμένο. Κάθε πρωί το μαρτύριο σου ξεκινάει με ένα «ντρρρρριν» μέσα στα αυτιά σου. Εσύ το μόνο που επιλέγεις να κάνεις είναι να πατήσεις snooze και να γυρίσεις πλευρό. Η συνέχεια σε βρίσκει αργοπορημένη για ακόμα μια φορά στη δουλειά να προσπαθείς να ξυπνήσεις, να ντυθείς, να οδηγήσεις και τελικά να φτάσεις τουλάχιστον μισή με μια ώρα αργότερα από το προβλεπόμενο.

Και όμως, ένας υδραυλικός από την Αγγλία, ο Colin Furze έφτιαξε ένα κρεβάτι το οποίο αντί να σε «σκεπάσει το πάπλωμα» θα σε εκτοξεύσει στον αέρα. Το συγκεκριμένο κρεβάτι φτιάχτηκε κατά παραγγελία στο γκαράζ του σπιτιού του και το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δείχνει τον τρόπο χρήσης του. Ο εξοπλισμός εκτόξευσης βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία αλλά και ασφάλεια κάτω από το κρεβάτι. Επειδή ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο ο Colin ενημερώνει τους γείτονες όποτε το κρεβάτι είναι σε λειτουργία καθώς κάνει αρκετό θόρυβο. Επιπλέον, ο ίδιος δηλώνει πως αν έχετε έπιπλα απέναντι από το κρεβάτι να προσέχετε καθώς είναι σε θέση να σας σκοτώσει.

Αν τελικά το συγκεκριμένο κρεβάτι κυκλοφορήσει στην αγορά τότε υπάρχουν πάρα πολλοί όπου θα τρέξουν να το αγοράσουν καθώς το πρωινό ξύπνημα με αυτό μάλλον θα γίνεται παιχνιδάκι. Ο Colin πάντως όπως θα δείτε και στο βίντεο καταφέρνει να ντύνεται και στον αέρα και έτσι δεν αργεί λεπτό.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.