Το ονειρεμένο σπίτι του George και της Amal

0

Το υπέροχο ζευγάρι αγόρασε μια έπαυλη στη βρετανική ύπαιθρο που πραγματικά αξίζει να δεις. Επιπλέον η ανακαίνιση κόστισε αρκετά χρήματα καθώς ήθελαν στο νέο τους σπίτι κινηματογράφο, πισίνα αλλά και μεγάλη βεράντα. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένο κυριολεκτικά.

Το ιστορικό σπίτι έχει έκταση 4 στρεμμάτων και βρίσκεται λίγο πιο μακριά από το Δυτικό Λονδίνο.

1

Οι σχολαστικά διαμορφωμένοι κήποι δείχνουν τη μεγάλη περιουσία που κρύβει το σπίτι μέσα.

2

Μπαίνοντας στον χώρο του σπιτιού η πλαισιωμένη πόρτα του σπιτιού στολισμένη με κισσούς προσθέτει μια ρομαντική λεπτομέρεια αλλά και μια γοητεία στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

3

Μπαίνοντας στο σπίτι τα πάντα είναι προσεγμένα από τα πατώματα μέχρι το τζάκι και τους τοίχους. Ακόμα και ο καθρέπτης που είναι τόσο καλά τοποθετημένος ανάμεσα στα δύο παράθυρα δίνει έναν διαφορετικό χώρο σε αυτό το αρχοντικό.

4

 

Ο αψεγάδιαστος κρυστάλλινος πολυέλαιος είναι το επίκεντρο της επίσημης τραπεζαρίας όπου συνοδεύεται με ένα εκπληκτικό χρώμα στον τοίχο.

5

Η ευρύχωρη κουζίνα με την μεγάλη νησίδα είναι και αυτή αρκετά ιδιαίτερη αφού ακόμα και ο φούρνος έχει ένα αρκετά ιδιαίτερο χρώμα όπως είναι το κίτρινο.

6

Τέλος, μερικά από τα υπνοδωμάτια όπως αυτό είναι εξοπλισμένα με τζάκι αλλά και ένα μικρό σαλονάκι ιδανικό για χαλάρωση ακόμα και αν βρίσκεσαι μόνο στο δωμάτιο σου.

7

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.