Τώρα μπορείς να… δοκιμάσεις έπιπλα στο σπίτι σου χάρη στην εικονική πραγματικότητα!

0

Πόσες φορές ευχηθήκατε να μπορούσατε να «δοκιμάσετε» ένα καναπέ ή ένα έπιπλο στο χώρο σας, πριν το αγοράσετε; Άπειρες, σίγουρα. Και όχι, το να μετράς τις διαστάσεις για να δείς αν χωράει κάτι στο δωμάτιό σου και να το χαζεύεις σε φωτογραφίες ή σε μια έκθεση, ποτέ δε θα είναι το ίδιο με το τελικό αποτέλεσμα… μέχρι τη στιγμή που ήρθε το Project Tango της Google!

project tango 2

Το Project Tango είναι μια πλατφόρμα της Google σε συνεργασία με τη Lenovo που σου επιτρέπει να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο «χώρο» και η Google την παρέχει στους developers ώστε να αναπτύξουν δικά τους apps που θα την εκμεταλλεύονται. Καταλαβαίνετε πως οι δυνατότητές της είναι απεριόριστες, όμως μια από αυτές είναι να μπορείτε να «τοποθετείτε» έπιπλα και συσκευές στο χώρο σας, εφ’όσον το πρόγραμμα έχει αποθηκεύσει τη φωτογραφία τους και ξέρετε τις πραγματικές τους διαστάσεις και να τις βλέπετε «ζωντανά» σε μια προεπισκόπηση! Απίθανο;

Έτσι, μπορείτε να δείτε πόσο χώρο θα αφήνει πραγματικά εκείνος ο καναπές που θέλατε στο σαλόνι, ή αν χωράει το πλυντήριο στο μπάνιο σας! Δε θα σας πούμε περισσότερα, απλά δείτε το video από τη CES 2016 για να πάρετε μια ιδέα του τι εστί εικονική πραγματικότητα (VR) στο… σπίτι σας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.