Το ψυγείο R2-D2 που… σου φέρνει τις μπύρες μόνο του!

0

Πέρα από τις προσιτές συσκευές που βλέπουμε καθημερινά στο Cool Home και απευθύνονται σε μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, υπάρχουν φυσικά και αυτές οι… αχρείαστες, πανάκριβες και απίθανες δημιουργίες που πολύ απλά δε θα αποκτήσουμε ποτέ αλλά λατρεύουμε να βλέπουμε! Ειδικά όταν είναι εμπνευσμένες από το χώρο του Star Wars, όπως αυτός ο R2-D2 που είναι και ψυγείο!

r2-d2 fridge 2

Χωράει μόλις… 6 κουτάκια μπύρας ή άλλων αναψυκτικών/ποτών, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί μόλις δύο ώρες (δηλαδή λιγότερο από το Star Wars: The Force Awakens) και το χειρίζεστε μέσω ενός ασύρματου remote ενώ, τέλος, κοστίζει 8.000 δολλάρια! Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ακριβής replica του αυθεντικού R2-D2 με κάθε λεπτομέρεια, σε κλίμακα 1:1 και κάθε μονάδα που θα παράγεται θα έχει το δικό της serial number, έτσι ουσιαστικά θα είναι ένα πραγματικό collector’s item. Παράγει τους αυθεντικούς ήχους και φωτισμούς του πολυαγαπημένου χαρακτήρα των Star Wars και διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένο projector (αγνώστων δυνατοτήτων)!

r2-d2 fridge 3

Είναι ίσως το πιό άχρηστο και ακριβό ψυγείο που θα μπορούσατε να πάρετε και θα «βγάλει» τα λεφτά του μονάχα μια φορά: Όταν θα βλέπετε μια ταινία με τους (πορωμένους με το Star Wars φίλους σας και ο R2-D2 θα σας φέρει τη μπύρα σας! Coolness level over 9000, με τιμή άλλο τόσο…Διαθέσιμος για προ-παραγγελία από το otakumode.com (μόνο για την Ιαπωνία).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.