Πίστα για σκι σε ουρανοξύστη στο Καζακστάν

0

Ένιωθες τυχερός όπου το σπίτι σου είχε γυμναστήριο; Όχι πια! Τώρα που ο χειμώνας είναι επιτέλους εδώ μπορείς να βγάλεις από την αποθήκη τα πέδιλα σου και να επισκεφτείς προορισμούς όπου το αγαπημένο σου άθλημα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Μια χώρα όμως που συνορεύει με τη Ρωσία και τη Κίνα δεν θα μπορούσε να είναι ένας προορισμός που έρχεται πρώτος στο μυαλό σου αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει εντελώς. Σύμφωνα με ένα σχέδιο αρχιτεκτόνων θα δημιουργηθεί μια ειδική πίστα για σκι σε ένα σύμπλεγμα κατοικιών στο Καζακστάν. Οι σκιέρ θα πρέπει να ανέβουν 21 ορόφους στον γυάλινο ανελκυστήρα του κτιρίου, μέχρι την κορυφή δηλαδή πριν κατέβουν ξανά κάτω στην πόλη χρησιμοποιώντας τα πέδιλα του σκι τους.

Οι κάτοικοι θα έχουν πρόσβαση μέρα και νύχτα στη συγκεκριμένη πίστα χάρη στα λαμπερά φώτα που θα υπάρχουν και φυσικά το τεχνητό χιόνι όπου θα υπάρχει θα δίνει τη δυνατότητα να γυμναστούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το συγκεκριμένο project όπως εκτιμάται θα κοστίσει 70 εκατομμύρια δολάρια αλλά ακόμα παραμένει στα χαρτιά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.