Το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας

0

Από όλα τα δωμάτια του σπιτιού το υπνοδωμάτιο είναι το πιο σημαντικό. Θα πρέπει να το σχεδιάσετε καλά γιατί είναι το δωμάτιο στο οποίο θα περνάτε αρκετές ώρες. Όταν αρχίσετε να ψάχνετε ιδέες για το σχεδιασμό του υπνοδωματίου πάντα να σκέφτεστε το χώρο και το μέγεθος. Σχεδιάστε τη διάσταση του δωματίου ώστε να είστε σε θέση να γνωρίζετε το μέγεθος του κρεβατιού όπου θα πρέπει να αναζητήσετε.

1

Τι θα λειτουργήσει καλύτερα στον χώρο σας; Αυτό το γνωρίζετε μόνο εσείς πάντως ένα ιδιαίτερο κεφαλάρι ή μερικές αφίσες στον χώρο μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επίσης, η ιδέα της ταπετσαρίας είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσεις ιδιαίτερο στυλ στον χώρο άμεσα.

2

Σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο όπου δεν υπάρχει χώρος για αποθήκευση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο που δώσει και περισσότερο ύψος στο κρεβάτι σας. Διαφορετικά θα πρέπει να αναζητήσετε άλλες λύσεις αποθήκευσης όπως ντουλάπες, συρταριέρες και κομοδίνα. Τοποθετήστε τα κομμάτια συμμετρικά στο μέτρο του δυνατού ώστε να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα και δεν θα αποσπάσει τίποτα τη προσοχή από τον κύριο πόλο έλξης, το κρεβάτι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.