Τρεις τρόποι για να προσελκύσεις την αγάπη μέσω της διακόσμησης

0

Αν έχετε προσκαλέσει τον άνθρωπο που σας αρέσει στο σπίτι σας μαγειρεύοντας ένα εξαίσιο δείπνο κάτω από το φως των κεριών στον ρυθμό μιας εκπληκτικής μουσικής αλλά πάντα κάτι πάει στραβά τότε χρειάζεστε άμεσα να διαμορφώσετε το σπίτι σας σύμφωνα με το feng shui. Ο επανασχεδιασμός του σπιτιού σου χρησιμοποιώντας το feng shui είναι η απάντηση στην ερώτηση που ρωτάτε.

1. Η είσοδος. Πρώτα από όλα η πόρτα.Σκεφθείτε πως αυτό είναι σαν την πρώτη εντύπωση του σπιτιού σας. Μη ξεχάσετε λοιπόν να τοποθετήσετε ένα τραπεζάκι ώστε να μπορείτε να εναποθέσετε τα πράγματα σας. Η διάταξη της πόρτας θα πρέπει να είναι μια ισχυρή ένδειξη να τους δείξετε πως είναι ευπρόσδεκτοι.

 

2. Τα έπιπλα. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα τακτοποιήσετε τα έπιπλα στο καθιστικό σας γιατί θα πρέπει το ταίρι σας να νιώθει άνετα. Τοποθετήστε τον καναπέ σας με τέτοιο τρόπο ώστε ο απέναντι του να βρίσκεται σε μια γωνία 90 μοιρών. Όσον αφορά τη κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να έχετε δύο κομοδίνα σε ίσο ύψος σε κάθε πλευρά του κρεβατιού καθώς αυτό αντιπροσωπεύει την ισότητα.

3. Τα κάδρα, οι πίνακες και οι φωτογραφίες. Για την διακόσμηση των τοίχων σου έχεις επιλέξει κάδρα και φωτογραφίες. Είναι προτιμότερο ειδικά για το καθιστικό να επιλέξετε ανθρώπους στα κάδρα σας καθώς και ακόμα πιο σημαντικό είναι να έχετε ζευγάρια ή ακόμα και ζώα. Αν το καθιστικό σας είναι γεμάτο φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους σας τότε αυτό θα χαλαρώσει το ραντεβού σας. Φυσικά στους πιο προσωπικούς χώρους είναι προτιμότερο να μην υπάρχουν φωτογραφίες της οικογένειας σας γιατί αυτό λειτουργεί σαν υποσυνείδητο στο μυαλό μας. Μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά και μαξιλάρια αλλά να θυμάστε πως πάντα θα πρέπει να υπάρχει ο αριθμός δύο. Σε καμία περίπτωση μην αγοράσετε ένα κερί ή τρία για παράδειγμα.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.