Βήμα – βήμα ο τοίχος των ονείρων σας!

0

Λατρεύετε τα κάδρα και θέλετε να τα τοποθετήσετε στον τοίχο σας όμως δεν θέλετε να είναι εκκεντρικό το αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα, δεν θέλετε και να φτιάξετε μια συλλογή η οποία θα κοστίσει αρκετά χρήματα. Μπορείτε να αγοράσετε μερικά κάδρα σε ασπρόμαυρο στυλ και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Επιλέξτε τα κάδρα σας.

Θα πρέπει να μετρήσετε τον χώρο σας ώστε να ξέρετε τι μεγέθη θα διαλέξετε. Μετρήστε τη διάταξη και στη συνέχεια θα βρείτε στην αγορά υπέροχα κομμάτια για να αγοράσετε.

black-frames

2. Απλώστε τα.

Χρησιμοποιώντας το πάτωμα σας, ελέγξτε τα κάδρα σας. Είναι σημαντικό να τα τοποθετήσετε ώστε να δείτε αν το αποτέλεσμα σας ικανοποιεί. Θα πάρει αρκετή ώρα μέχρι να το τελειοποιήσετε και να σας αρέσει πραγματικά. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι πως επειδή τα κάδρα σας θα έχουν διαφορετική διάταξη μετά δεν θα είναι εύκολο να αλλάξουν θέση αν το αποτέλεσμα δεν σας αρέσει.

evim-frame-store-cerceve-duvar-saati-23-18495.

3. Κρεμάστε τα.

Ξεκινήστε από το μεσαίο κάδρο ώστε να είναι το κέντρο για να τοποθετήσετε μετά τα υπόλοιπα. Ιδανικά, στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε την κάτω σειρά, στη συνέχεια τη μέση και τέλος της κορυφή.

106679084892848164Xa5746JHc

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.