Ξεφορτώσου τις κορνίζες σου για πάντα!

0

Βρήκαμε τον πιο τέλειο και διακοσμητικά άψογο τρόπο για να κρεμάς τις φωτογραφίες σου όλες μαζί, χωρίς να φορτώνεις τον χώρο με κορνίζες και κάδρα.

Γιατί οι φωτογραφίες σου είναι αναμνήσεις και στιγμές που θέλεις να βλέπεις συνέχεια και με αυτή την DIY κατασκευή θα μπορείς να τις κρεμάσεις στον τοίχο σου, δημιουργώντας μια πανέμορφη νοσταλγική γωνία. Και γιατί όχι; Την προσωπική σου artistic γωνία!

Βήμα 1

wood-dowel-hanging12
Πάρε ένα κομμάτι ξύλο, ένα σίδερο ή οτιδήποτε άλλο θέλεις και πέρνα ένα σχοινί στις δυο άκρες για μπορέσεις να το κρεμάσεις.

Βήμα 2
yarn
Κατά μήκος του ξύλου κρέμασε τρια άλλα σχοινιά. Ένα στη μέση και δυο στις δυο άκρες. Για να είναι πιο σταθερά μπορείς να τα δέσεις και έπειτα να τα κολλήσεις με λίγη κόλα.

Βήμα 3
patterned-clay-triangles1
Βρες κάποια διακοσμητικά της αρεσκείας σου τα οποία θα κρεμάσεις στις άκρες των τριών σχοινιών. Μπορεί να είναι γούρια, μεταλλικοί κύκλοι ή τρίγωνα και οτιδήποτε άλλο σου αρέσει και έχεις εύκαιρο.

Βήμα 4
washi-tape
Με δυο ταινίες κόλλησε κάθε μια φωτογραφία πάνω στα στα σχοινιά. Στο ύψος που θέλεις εσύ και στην διάταξη που σου αρέσει.

photo-wall-hanging1
Είσαι έτοιμη να κρεμάσεις το αριστούργημα σου στον τοίχο! Μπορείς επίσης να φτιάξεις πάνω από ένα, παίζοντας με διαφορετικά χρώματα στο καθένα και δημιουργώντας πολλά διακοσμητικά για το χολ ή το δωμάτιο σου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.