Ξύλινο επιτραπέζιο ρολόι LED με αισθητήρες κίνησης και ήχου

0

Η τεχνολογία έχει φτάσει σίγουρα σε σημείο που μπορούμε να έχουμε μικρές, χρήσιμες και ταυτόχρονα όμορφες συσκευές.

Ένα από τα προϊόντα που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω, είναι το νέο επιτραπέζιο ρολόι της Smart Electronics, διαθέσιμο μόνο με 14,90€ !!!

Τόσο η μπροστινή όψη του, όσο και το περίβλημα του, έχουν ξύλινη επένδυση σε μαύρο χρώμα, που το καθιστούν μία ενδιαφέρουσα εικαστική πρόταση, ακόμα και αν το έχετε κλειστό.

Μπορεί να δείχνει την ώρα, την ημερομηνία και τη θερμοκρασία του χώρου, εναλλάξ.

Υποστηρίζει φυσικά και ξυπνητήρι, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε μέχρι και 3 διαφορετικά ξυπνητήρια, για ακόμα καλύτερη οργάνωση της μέρας σας, π.χ. ως ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένες ώρες για ενέργειες της καθημερινής σας ρουτίνας.

Τροφοδοτείται με το παρεχόμενο καλώδιο USB, από τηλεόραση, υπολογιστή, φορτιστή, ή powerbank, ενώ εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετήσετε 4 μπαταρίες ΑΑΑ για πλήρη φορητότητα.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εντυπωσιακό είναι!

Η LED οθόνη εμφανίζει μεγάλους χαρακτήρες σε κόκκινο χρώμα, δημιουργώντας μία όμορφη αντίθεση με το μαύρο περίβλημα.

Η φωτεινότητα μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα, ενώ τίθεται αυτόματα στο χαμηλότερο από τις 6μ.μ. έως τις 7π.μ. κάθε μέρα προκειμένου να εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση.

Ένα ακόμα πιο cool χαρακτηριστικό, είναι οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ήχου και κίνησης.

Μετά από λίγη ώρα η οθόνη σβήνει αυτόματα, και για να την ενεργοποιήσετε ξανά, απλά χτυπήστε παλαμάκια 2 φορές!

Εναλλακτικά απλά μετακινείστε ελάχιστα το ρολόι από τη θέση του, και η οθόνη θα ανοίξει πάλι. Βεβαίως υπάρχει και η επιλογή να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη η οθόνη.

Ιδανικό για το σαλόνι, το γραφείο, και φυσικά για το κομοδίνο. Αποκτήστε το high design & pretty cool ρολόι, με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να βλέπετε το χρόνο με στυλ !!!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 14,90 κάνοντας κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=mKv6lIIiPJY

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.