Χρόνια Πολλά Leroy Merlin! Το κατάστημα Θεσσαλονικής γιορτάζει τα 10 χρόνια του!

0

Φέτος, η LEROY MERLIN, ο ειδικός σε θέματα ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, συμπλήρωσε  10 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και οργάνωσε ένα διήμερο με πολύ κέφι και πολλές εκπλήξεις! Η εταιρεία, η οποία εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται κοντά στους κατοίκους της πόλης προσφέροντας ιδέες και συμβουλές για προσιτές και ποιοτικές λύσεις για κάθε σπίτι, είχε σχεδιάσει μοναδικές προσφορές, που ικανοποίησαν όλους τους επισκέπτες.

Με αφορμή τα γενέθλια, η LEROY MERLIN είχε προνοήσει ώστε οι φίλοι του καταστήματος της Θεσσαλονίκης να απολαύσουν απίστευτες τιμές σε προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της κατοικίας τους. Η εορταστική ενέργεια  είχε για το κοινό παράλληλες εκδηλώσεις που περιλάμβαναν  μουσική, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τις αγορές του διασκεδάζοντας, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Για την ημέρα της γιορτής, Σάββατο 3/11, οι επισκέπτες είχαν έκπτωση 10% για αγορές προϊόντων στο κατάστημα ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας με την εγγραφή στο LEROY MERLIN club. Επίσης την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε και ένας διαγωνισμός στο κατάστημα  όπου για κάθε 10€ αγορών, το μέλος κέρδιζε μια συμμετοχή για να μπει σε κλήρωση όπου είχε την δυνατότητα να κερδίσει 10 πλούσια δώρα! 

 

Παράλληλα, υπήρχαν σεμινάρια κατασκευής, έγινε η κοπή της τούρτας για τα 10 χρόνια και η ημέρα έκλεισε με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους. Η απήχηση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, αφού οι πελάτες της LEROY MERLIN ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτσι σε σύγκριση με ένα μέσο Σάββατο, η εταιρία είχε τα παρακάτω αποτελέσματα

  • +83% περισσότερο τζίρο
  • +10% περισσότερους πελάτες
  • +43% μεγαλύτερο μέσο καλάθι

H LEROY MERLIN σε περιμένει στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα! Μην ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου στο LEROY MERLIN Club, για να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις. Συγκεκριμένα για κάθε 1 ευρώ, θα προθέτονται 10 πόντοι στον LEROY MERLIN Club λογαριασμό σου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.