4 έξυπνες προτάσεις για να φτιάξεις το ιδανικό φοιτητικό σπίτι

0

ο τέλος του Λυκείου και η εισαγωγή σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα αποτελεί μια σημαντική στιγμή για κάθε νέο, που επιτέλους νιώθει να παίρνει τη ζωή στα χέρια του, ανοίγοντας μια καινούρια σελίδα. Αυτή την περίοδο, πρώτη προτεραιότητα είναι ο εξοπλισμός του φοιτητικού σπιτιού, το οποίο θα πρέπει να αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο, κατάλληλο για μελέτη, ξεκούραση και διασκέδαση.

Τι θα πρέπει όμως να περιλαμβάνει το ΤΕΛΕΙΟ φοιτητικό σπίτι όμως;

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με αφορμή την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, προτείνει έπιπλα, διακοσμητικά είδη και αξεσουάρ για τον ιδανικό φοιτητικό χώρο με σκοπό ο φοιτητής να τα έχει…όλα. Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια μερικές προτάσεις για τον εξοπλισμό της νέας εστίας.

Καναπές – κρεβάτι

Ο διθέσιος καναπές- κρεβάτι LYCKSELE HÅVET που έχει διπλή χρήση και είναι ιδανικός για εξοικονόμηση χώρου και ξεκούραση.

Ντουλάπι

Το ντουλάπι TROTTEN που είναι μια βολική λύση για να διαχωριστεί το σαλόνι με τον υπόλοιπο χώρο, εκμεταλλευόμενοι τα ράφια και τον πίνακα ανακοινώσεων που έχει.

Γραφείο

Όσον αφορά στο πολύωρο διάβασμα, η επιλογή είναι είτε ένα κλασσικό γραφείο όπως το VEBJÖRN, είτε ένα γραφείο όρθιας θέσης όπως το TROTTEN.

Χρώμα στο χώρο

Μια χρωματιστή πινελιά στον χώρο μπορεί να δοθεί με τα καλύμματα μαξιλαριού SANELA ενώ τα ράφια τοίχου BURHULT/SIBBHULT και ο πίνακας αποθήκευσης SNICKRA βοηθούν στην καλύτερη τάξη των μικροαντικειμένων.

Τα καλά νέα συνεχίζονται, αφού φέτος η ΙΚΕΑ και η Κωτσόβολος ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πιο εύκολη την καθημερινή ζωή στο σπίτι των φοιτητών που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να φτιάξουν τον πρώτο τους προσωπικό χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρεύονται. Όλοι οι φοιτητές που πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ μέχρι τις 2 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν, με αγορές προϊόντων ΙΚΕΑ 650€ και πάνω 100€ κουπόνι αγορών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και από 350€ έως 650€ κουπόνι 50€. Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr .

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.