4 οικονομικά βήματα για να μεταμορφώσετε την αυλής σας

0

Η αυλή σας είναι μια προέκταση του σπιτιού σας, ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ωστόσο, η αλλαγή της διακόσμησής του μπορεί συχνά να φαίνεται σαν μια δύσκολη και δαπανηρή εργασία. Μη φοβάσαι! Με λίγη δημιουργικότητα και επινοητικότητα, μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε την αυλή σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα. Ακολουθούν πέντε οικονομικά βήματα για να μεταμορφώσετε τη διακόσμηση της αυλής σας:

Επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση

Κάντε μια βόλτα στο σπίτι σας και δείτε ποια αντικείμενα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για την αυλή σας. Τα παλιά ξύλινα κιβώτια μπορούν να γίνουν γοητευτικές ζαρντινιέρες, τα βάζα μπορούν να χωρέσουν αναμμένα κεριά και οι πεταμένες παλέτες μπορούν να μετατραπούν σε ρουστίκ έπιπλα εξωτερικού χώρου. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά προσθέτει επίσης μια προσωπική πινελιά στην αυλή σας.

Έργα DIY

Αγκαλιάστε τη δημιουργική σας πλευρά αναλαμβάνοντας κάποια έργα Do-It-Yourself. Δημιουργήστε χειροποίητα κουδούνια αέρα, βάψτε γλάστρες από τερακότα σε ζωηρά χρώματα ή φτιάξτε τα δικά σας σκαλοπατάκια με σκυρόδεμα γρήγορης πήξης. Οι διακοσμήσεις DIY δεν είναι μόνο οικονομικά αποδοτικές, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να προσαρμόσετε την αυλή σας σύμφωνα με το γούστο σας.

Αγκαλιάστε τη φύση

Ενσωματώστε την ομορφιά της φύσης στη διακόσμηση της αυλής σας χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα. Συλλέξτε πεσμένα κουκουνάρια, κοχύλια ή παρασυρόμενα ξύλα κατά τις υπαίθριες περιπέτειές σας και χρησιμοποιήστε τα ως διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα μικρό βότανο ή κήπο με λουλούδια πολλαπλασιάζοντας φυτά από σπόρους ή μοσχεύματα που λαμβάνονται από φίλους ή συγγενείς.

Μεταχειρισμένα

Τα «σκουπίδια» ενός ατόμου είναι ο θησαυρός ενός άλλου. Επισκεφθείτε τα τοπικά καταστήματα με είδη μικρού μεγέθους και παρακολουθήστε τις εκπτώσεις στην αυλή για να βρείτε φθηνά αλλά μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα. Αναζητήστε ήπια χρησιμοποιημένα έπιπλα εξωτερικού χώρου, αγάλματα κήπου ή διακοσμητικές γλάστρες που μπορούν εύκολα να δώσουν νέα πνοή στην αυλή σας.

Με αυτά τα 4 απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε τη διακόσμηση της αυλής σας χωρίς να κάψετε τρύπα στην τσέπη σας. Θυμηθείτε, η δημιουργικότητα δεν έχει όρια, και οι πιο γοητευτικές και φιλόξενες αυλές προέρχονται συχνά από την καρδιά και όχι από το πορτοφόλι. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια σας, γίνετε δημιουργικοί και δείτε την αυλή σας να μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική όαση χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Καλή διακόσμηση!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.