4πλος Φορτιστής 15W Universal με 4 θύρες USB

0

Καλοκαιράκι και ετοιμαζόμαστε για διακοπές; Επαγγελματικό ταξίδι και ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας; Ένας μόνιμος μπελάς είναι οι φορτιστές.

Ένα ή δύο κινητά, tablet, φωτογραφικές μηχανές και γενικά τα gadgets της παρέας ή της οικογένειας, όλα θέλουν το… φορτιστή τους!

Στην πράξη όλοι ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει ένα κουβάρι καλώδια, άγχος να μην ξεχάσουμε το φορτιστή κάποιας συσκευής και κάθε φορά που αλλάζουμε ξενοδοχείο μάζεμα και μεταφορά…

Ησυχάστε, υπάρχει πρακτική λύση και δεν είναι άλλη από τον 4πλό Universal φορτιστή 15W που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

Παράλληλα είναι ιδανικός για σημεία αναμονής, meeting rooms, συνέδρια και γενικά σημεία όπου μαζεύονται πολλοί άνθρωποι που θέλουν να φορτίσουν το κινητό τους. Και όλα αυτά μόνο με 8,90€ !!!

Η συγκεκριμένη λύση μπορεί να αποδώσει μέγιστη ισχύ 15 watts, και έτσι είναι ικανή να φορτίσει οποιοδήποτε smartphone, tablet, powerbank, και γενικά κάθε φορητή συσκευή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Διαθέτει συνολικά 4 θύρες USB, και εσείς θα χρειαστείτε μόνο τα καλώδια των ίδιων των συσκευών σας.

Μάλιστα έχει και ένα διακόπτη on/off για να το απενεργοποιείτε πλήρως όταν δεν το χρησιμοποιείτε, τόσο για λόγους ενεργειακής οικονομίας, όσο και για λόγους ασφαλείας.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο απλό και πρακτικό είναι! Όσο για την παροχή τροφοδοσίας, αυτή γίνεται μέσω ενός ενσωματωμένου καλωδίου, που καταλήγει σε ένα τυπικό βύσμα πρίζας.

Απλό, όχι σούκο, έτσι ώστε να συνδέεται με μεγάλη ευκολία σε οποιαδήποτε πρίζα, πολύπριζο, διακλαδωτήρα (ταυ), κτλ., κάτι που θα σας διευκολύνει πολύ στα ταξίδια.

Το καλώδιο έχει μήκος 1,5 μέτρα, αρκετό για γίνει άνετα η εγκατάσταση του φορτιστή σε σημείο που να μην ενοχλεί, διατηρώντας παράλληλα διακριτική παρουσία.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics μόνο με 8,90€, και σταματήστε να ψάχνετε μεμονωμένους φορτιστές και ελεύθερες θύρες USB για να φορτίσετε την αγαπημένη σας συσκευή.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 8,90 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.