5 λόγοι που η Ηoover H-Free 500 είναι η σκούπα του… μέλλοντος!

0

H Hoover είναι ένα όνομα που στον χώρο τον οικιακών συσκευών δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ειδικότερα όταν έρχεται η ώρα για το σκούπισμα του σπιτιού, οι σκούπες Hoover έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να να γνωρίσουμε καλύτερα την H-Free 500 μια απίστευτα high-tech πρόταση που μας βοηθάει ουσιαστικά να ρίξουμε μια ματιά για το πώς θα είναι η ηλεκτρική σκούπα του μέλλοντος στο… «σήμερα»! Αναμφίβολα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψει κανείς μια H-Free 500, όμως εμείς ξεχωρίσαμε 5…

1. Μέγεθος που την κάνει να ξεχωρίζει!

Η ξεχωριστή compact σκούπα H-FREE 500 είναι μια συμπαγής, ελαφριά και άκρως λειτουργική ασύρματη σκούπα stick που λανσαρίστηκε στην αγορά από τη Hoover το 2019. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι το μέγεθός της: με βάρος 1,5 κιλά σε πλήρη ανάπτυξη και ύψος μόλις 69 εκατοστά σε κατάσταση αποθήκευσης.

2. Είναι σούπερ ευπροσάρμοστη και εύχρηστη!

Η-FREE 500 προσαρμόζεται παντού και φυλάσσεται εύκολα, οριζόντια ή και όρθια, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, ενώ στη χρήση παραμένει ελαφριά και ευέλικτη. Η ευχρηστία της, ενισχύεται περισσότερο από τον τρόπο στάθμευσης, ο οποίος της επιτρέπει να ισορροπεί σε όρθια θέση, χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε υποστήριξης, για να είναι πάντα διαθέσιμη και σε ετοιμότητα.

3. Είναι ισχυρή με τεράστια αυτονομία!

Δεν υπάρχει καλώδιο; Κανένα πρόβλημα, καθώς αυτό δεν σημαίνει έκπτωση στην ισχύ της, ενώ παράλληλα η εξελιγμένη μπαταρία λιθίου παρέχει αυτονομία έως 40 λεπτά, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

4. Compact 3 σε 1 style, για ακόμη περισσότερη ευκολία!

Η Hoover H-FREE 500 διαθέτει διάφορα εργαλεία καθαρισμού ενσωματωμένα σε ένα εξάρτημα 3 σε 1, αποθηκευμένο στο πάνω μέρος της σκούπας για άνετη χρήση ανάλογα την επιφάνεια ή το αντικείμενο που θέλουμε να καθαρίσουμε. Επιπλέον, ένα ειδικό πέλμα για τις τρίχες των κατοικίδιων προσφέρει πραγματική λύση σε όσους δίνουν καθημερινή «μάχη» με τις τρίχες του σκύλου ή της γάτας τους.

5. Διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για έλεγχο από smartphone ή tablet!

Η προηγμένη εμπειρία καθαρισμού συμπληρώνεται με το ενσωματωμένο Wi Fi της σκούπας και την αντίστοιχη εφαρμογή Hoover Wizard στο κινητό ή το tablet. Έτσι, οι χρήστες ενημερώνονται για την κατάσταση της μπαταρίας, για το πότε είναι πλήρως φορτισμένη, ακόμα και για το πόσα τετραγωνικά μέτρα έχουμε καθαρίσει ή πόσες θερμίδες έχουμε κάψει! Φυσικά όπως πολλές αντίστοιχες δικτυωμένες συσκευές της Hoover, η εφαρμογή περιλαμβάνει οδηγίες συντήρησης, όπως και συμβουλές καθαρισμού και αξιοποίησης των εξαρτημάτων.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, για τους παραπάνω (και για πολλούς ακόμη λόγους) η Hoover H-Free 500 απέσπασε το βραβείο Red Dot Award στην κατηγορία Product Design 2020! Η ξεχωριστή πρόταση της Hoover αναδείχθηκε πρώτη μέσα από χιλιάδες προϊόντα, όπου μια διεθνής επιτροπή 40 ειδικών δοκιμάζει και αξιολογεί προϊόντα. Η τελετή απονομής του βραβείου Red Dot: Product Design 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Essen της Γερμανίας στις 22 Ιουνίου. Τα βραβευθέντα προϊόντα θα παρουσιαστούν στα Μουσεία του Red Dot Design, στην online παρουσίαση Red Dot Design Yearbook και σε άλλες πρωτοβουλίες του Red Dot που συνδυάζουν διάφορες διαδικτυακές τοποθεσίες, διάφορα μουσεία (Essen στη Γερμανία, Σιγκαπούρη και Xiamen στην Κίνα) καθώς και σε παγκόσμιες εκθέσεις κάτω από την επωνυμία της.

Μην ψάχνετε τη σκούπα του μέλλοντος πολλά χρόνια από σήμερα… γιατί την έχετε ήδη στα χέρια σας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.