5 πράγματα που κάνουν ένα σπίτι ακατάστατο και όχι cozy!

0

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι πολλοί καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρά σας μπορεί να αυξήσουν τον χρόνο καθαρισμού σας ή ότι οι πολλές σακούλες κάνουν το σπίτι να μοιάζει σαν σκουπιδοτενεκές; Υπάρχουν πολλά πράγματα στο σπίτι που έχουμε συνηθίσει και που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είτε μας κάνουν να καθαρίζουμε πιο συχνά καικ δημιουργούν μια άβολη ατμόσφαιρα.

Καναπές-κρεβάτι

Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χώρο αγοράζοντας έναν καναπέ-κρεβάτι αντί για ένα κανονικό κρεβάτι. Οι επισκέπτες δεν έρχονται τόσο συχνά. Το να μεταμορφώνεις το κρεβάτι κάθε μέρα και να κοιμάσαι κακός δεν είναι καθόλου καλό. Επιπλέον, αυτοί οι καναπέδες έχουν λιγότερο χώρο, επομένως η ποιότητα του ύπνου θα είναι χειρότερη για αυτόν τον λόγο.

Συλλογή από πλαστικές σακούλες

Συχνά δεν πετάμε πλαστικές σακούλες γιατί μπορεί να τις χρειαστούμε. Αλλά μια μέρα, αυτό θα οδηγήσει σε ένα πλήρες χάος στο ντουλάπι σας.

Είναι καλύτερα να κρατάτε τις πλαστικές σακούλες σε ένα μικρό κουτί και να περιορίζετε τον αριθμό των σακουλών στο πόσες μπορείτε να χωρέσετε στο κουτί. Αγοράστε μερικές μεγάλες τσάντες για ψώνια και κρατήστε μία από αυτές στην τσάντα σας που παίρνετε στη δουλειά ή στο αυτοκίνητό σας όταν πηγαίνετε για ψώνια. Και αντί να κρατάτε έναν τεράστιο αριθμό πλαστικών σακουλών, ανακυκλώστε τις.

Μεγάλος αριθμός κουτιών

Είναι πολύ βολικό να αποθηκεύετε πράγματα σε κουτιά. Ωστόσο, συχνά χρησιμοποιούμε πάρα πολλά κουτιά και δεν θυμόμαστε καν τι έχουν. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας αναζητώντας κάτι σε όλα αυτά.

Τα ρούχα αποθηκεύονται καλύτερα σε μια ντουλάπα όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση. Και μερικά μεγάλα κουτιά είναι εξαιρετικά για την αποθήκευση αντικειμένων που δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Γράψτε στα κουτιά τι κρατάτε σε αυτά.

Υπερφορτωμένη κρεμάστρα στο χολ

Οι κρεμάστρες στο χολ είναι πάντα γεμάτες, εκτός αν έχετε μόνο ένα παλτό για όλες τις εποχές. Αλλά είναι η αίθουσα που κάνει την πρώτη εντύπωση στο σπίτι σας. Αν η σχάρα σας είναι υπερφορτωμένη, το σπίτι φαίνεται ακατάστατο, χρειάζεται όλο και περισσότερος χρόνος για να βρείτε το απαραίτητο παλτό και συχνά τα πράγματα καταλήγουν στο πάτωμα.

Για να αποφύγετε να βάζετε πολλά ρούχα στη σχάρα, αγοράστε ένα μικρότερο ράφι! Είναι τόσο εύκολο! Μπορείτε να βάλετε ένα ειδικό άγκιστρο για τσάντες όχι μακριά από την πόρτα.

Τεράστιοι καθρέφτες στο δωμάτιο

Οι μεγάλοι καθρέφτες στα υπνοδωμάτια εμφανίζονται συχνά εκεί επειδή βρίσκονται σε ντουλάπες ή ντουλάπες. Μπορούν να κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο. Ωστόσο, απαιτούν τακτικό καθαρισμό. Εάν έχετε πολλή ηλιοφάνεια στο δωμάτιο, η σκόνη φαίνεται εύκολα στους καθρέφτες.

Αν δεν θέλετε να καθαρίζετε τη σκόνη πολλές φορές την εβδομάδα και να πλένετε τους μεγάλους καθρέφτες σας, παραγγείλετε μια ντουλάπα με έναν ή 2 καθρέφτες στις πόρτες. Και για να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα της ντουλάπας ή της ντουλάπας με το χρώμα των τοίχων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.