5 τρόποι για να δώσετε στο σπίτι σας μια όψη κοντά στη φύση

0

Το να ζεις κοντά στη φύση ήταν πάντα ένα καταφύγιο όπου οι άνθρωποι αισθάνονται φρέσκοι, υγιείς και γαλήνιοι. Λοιπόν, τι θα λέγατε να ενσωματώσετε και στο σπίτι σας μια όψη κοντά στη φύση;

Brick by brick

Η ομορφιά της φύσης βρίσκεται στην ακατέργαστη όψη της και θα μπορούσατε να το προσθέσετε στο σπίτι σας δίνοντας στους τοίχους σας μια εμφάνιση που θα βρίσκατε σε ένα μακρινό σπίτι στη μέση του δάσους. Έχετε έναν τοίχο από τούβλα στο σπίτι σας και αφήστε τον χωρίς γύψο. Αυτός ο τοίχος θα μπορούσε να βαφτεί με ένα γήινο χρώμα, που περιλαμβάνει λευκό, γαλάζιο ή αποχρώσεις της σκουριάς και του καφέ.

Χτύπα ξύλο

Μια όψη κοντά στη φύση του σπιτιού σας δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς να προσθέσετε το ξύλο. Φέρτε στο σπίτι αυτό το στοιχείο τοποθετώντας έπιπλα με ρουστίκ εμφάνιση, μη γυαλιστερά φωτιστικά από ακατέργαστο ξύλο και ακόμη και δάπεδο από φυσικό ξύλο. Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, τι θα λέγατε να δώσετε σε ένα από τα δωμάτια μια ξύλινη ανακαίνιση, με ξύλινους τοίχους από την οροφή μέχρι το πάτωμα και ξύλινο δάπεδο;

Βιολογικά

Μια από τις νέες αγάπη μεταξύ των ανθρώπων είναι τα βιολογικά προϊόντα. Αυτά τα προϊόντα βρίσκονται σε διάφορες κατηγορίες. Έτσι, για να στολίσετε το σπίτι σας, θα μπορούσατε να ενσωματώσετε έπιπλα από οργανικά υφάσματα, όπως βαμβάκι, μαλλί ή μετάξι. Υπάρχουν μάρκες στην αγορά που ειδικεύονται σε οργανικές μορφές αυτών των υφασμάτων. Επίσης, για να προσθέσετε στο στοιχείο, φέρτε βιολογικά προϊόντα μπάνιου και ομορφιάς.

Φέρε τον κήπο μέσα

Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε τα λουλούδια όταν μιλάμε για τη φύση; Διακοσμήστε το σπίτι σας με μια ποικιλία από λουλούδια που ταιριάζουν με το χρωματικό σχέδιο που ακολουθείτε σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.

Άσε το φως να μπει

Το πιο σημαντικό στοιχείο για να ολοκληρώσετε τη γήινη εμφάνιση του σπιτιού σας είναι να αφήσετε το φυσικό φως να εισχωρήσει. Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ώστε ο ήλιος να μπορεί να το φωτίζει. Κατασκευάστε μεγάλα παράθυρα ή συρόμενες γυάλινες πόρτες που θα μπορούσατε να κρατήσετε ανοιχτές κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αφήσετε το φως και τον αέρα να μπει μέσα. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε τους λογαριασμούς ενέργειας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.