Το «The 7th Room» είναι το ωραιότερο «δεντρόσπιτο» στην Σουηδία

0

Με την τυπική έννοια της λέξης είναι «δεντρόσπιτο» αλλά άμα το προσέξεις καλύτερα σίγουρα είναι κάτι πολύ πολύ περισσότερο. Η Snøhetta έκανε τα αποκαλυπτήρια της πιο πρόσφατης προσθήκης της στο Treehotel, τη μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία που ενώνει σύγχρονα στοιχεία με το τέλειο φυσικό περιβάλλον, όλα κάτω φυσικά κάτω από το concept του «δεντρόσπιτου».
Το The 7th Room στέκεται δέκα μέτρα πάνω από το έδαφος και χαζεύει από ψηλά το δάσος στην περιοχή Harads στα βόρεια της Σουηδίας. Η θέα κόβει την ανάσα όπως και το εσωτερικό του χλιδάτου δεντρόσπιτου, ένα καταφύγιο διαφορετικό από τα άλλα. Μέσα στα 55 τετραγωνικά του έχει όλα όσα θα ήθελε κάποιος. Τζάκι, κουζίνα, δύο κρεβατοκάμαρες, lounge area, μπάνιο και τεράστια παράθυρα για να χορταίνεις την απίστευτη θέα.

1117th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-2
7th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-5 7th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-6 7th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-7 7th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-8 7th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-91117th-room-treehouse-cabin-snohetta-treehotel-sweden-3

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.