Αυτό το απίθανο σπίτι είναι ίδιο και απαράλλαχτο από το 1963!

0

Είναι λες και μπαίνεις σε μία χρονομηχανή! Βρίσκεται στο Σπρίνγκφιλντ στο Νιου Τζέρσεϊ και σου δίνει την εντύπωση πως ένας μάγος κούνησε το μαγικό ραβδί του και το κάλυψε με ένα πέπλο για να μείνει απείραχτο από το έτος που χτίστηκε, το μακρινό 1963.

Είναι ένα από τα πιο hot σπίτια στην αγορά της περιοχής και ο μεσίτης που το χειρίζεται δέχεται ατελείωτες προσφορές κάτι που το βρίσκουμε απόλυτα φυσιολογικό. Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος όσοι ενδιαφερόμενοι το έχουν δει μέχρι τώρα έχουν να λένε πως ήταν το πιο cool σπίτι που είχαν δει ποτέ!
 
Μην σας ξεγελάει η ουδέτερη εξωτερική του εικόνα. Μόλις μπεις μέσα καταλαβαίνεις αμέσως πως εδώ ο χρόνος έχει σταματήσει και αυτό δεν είναι κακό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Από την πόρτα μέχρι τα χρώματα, και από τα έπιπλα μέχρι τα πατώματα, το σπίτι είναι τόσο φανταχτερά 60s που κάποιος σκηνοθέτης θα μπορούσε να στήσει κάμερες άμεσα και να γυρίσει ένα φιλμ εποχής. Προσέξτε τις κρεβατοκάμαρες! Κάθε μία έχει μία άκρως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, τον δικό τους ιδιαίτερο ρετρό χαρακτήρα και δεν μπορείς παρά να τις χαζέψεις για ώρα!

Η τιμή του είναι 499.999 χιλιάδες δολάρια και κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα βρεθείς ο αγοραστής που θα το πάρει για να κάνει ατελείωτα ταξίδια πίσω στο χρόνο!

60s-house-entryway60s-house-living-room 60s-house-living-room-2
60s-house-dining-room
60s-house-master-bedroom 60s-house-sitting-room

60s-house-bathroom-2 60s-house-bedroom 60s-house-bedroom-2 60s-house-master-bedroom 60s-house-sitting-room
Πηγή: Realtor

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.