Κάμερα ασφαλείας με IR, εσωτερικών / εξωτερικών χώρων

0

Η ασφάλεια του σπιτιού ή του χώρου εργασίας είναι μία δύσκολη υπόθεση, όπως γνωρίζετε όσοι έχετε ασχοληθεί. Με την εγκληματικότητα στα ύψη είναι πολλές φορές αναγκαίο να γνωρίζουμε από πριν τι γίνεται στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπου συνήθως κινούνται οι επίδοξοι εισβολείς.

Η νέα πρόταση της Smart Electronics αναλαμβάνει να κάνει αυτή τη δουλειά πιο εύκολη, με μία κάμερα ασφαλείας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που διαθέσιμη μόνο με 33,90€ !!!

Η εγκατάσταση της είναι πολύ απλή, καθώς στη συσκευασία θα βρείτε τις απαραίτητες βίδες και τα μεταλλικά στερεώματα.

Έχετε τη δυνατότητα να την περιστρέψετε υπό μεγάλες γωνίες, και στους δύο άξονες, ώστε να τοποθετήσετε τη γωνία λήψης στο ιδανικό σημείο.

Μάλιστα το καλώδιο της είναι 18 μέτρα (!!!) ώστε να μπορεί να συνδεθεί άνετα σε οποιοδήποτε σύστημα DVR, υπολογιστή ή video capturing γενικά, χωρίς να χρειάζεστε επεκτάσεις.

Στη συσκευασία θα βρείτε και τον απαραίτητο φορτιστή που τροφοδοτεί την κάμερα.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο πρακτική είναι. Ο αισθητήρας της κάμερας μπορεί να καταγράψει βίντεο σε μέγιστη ανάλυση 768×494, σύμφωνα με το πρότυπο NTSC.

Γύρω από τον αισθητήρα βρίσκονται τοποθετημένα 22 LED υπέρυθρων ακτινών. Αυτά βοηθούν να πραγματοποιούνται καλές λήψεις όχι μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και μηδενικού (0 lux)!

Έτσι μπορείτε πάντα να έχετε ένα σωστό αρχείο των επίδοξων παραβατών, ακόμα και αν αυτοί νομίζουν ότι είναι… αόρατοι μες το σκοτάδι.

Η έξοδος του βίντεο είναι αναλογική, που σημαίνει ότι είναι αρκετά ευέλικτη προκειμένου να προσφέρει συμβατότητα ουσιαστικά κάθε λύση recording της αγοράς!

Όσον αφορά την αντοχή της, η κάμερα έχει κερδίσει την πιστοποίηση IP66, ώστε να λειτουργεί ακόμα και σε συνθήκες κακοκαιρίας.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, δείτε τα πάντα και εμπιστευτείτε την ασφάλεια της περιουσίας σας σε μία δοκιμασμένη λύση που δεν θα σας απογοητεύσει!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 33,90 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.