Αυτό το οικιακό router υπόσχεται διαδικτυακή προστασία και ανωνυμία

0

Το flter είναι ένα νέο προϊόν –θα μπορούσες να το πεις και router. Το συνδέεις στο δίκτυό σου και αυτό κάνει τη δουλειά που χρειάζεται για να εξασφαλίσεις διαδικτυακή ανωνυμία. Κάτι που βέβαια μπορείς να κάνεις και μόνος σου, αν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις και τον χρόνο να ασχοληθείς.

Άρα το flter, σύμφωνα και με τους δημιουργούς του, απευθύνεται στους περισσότερους, όλους εκείνους που δεν θέλουν να πέσουν στα βαθιά και μάλλον δεν βρίσκουν δελεαστική την ιδέα να αρχίσουν να σκαλίζουν τις ρυθμίσεις των συσκευών τους, προκειμένου διατηρήσουν την ανωνυμία τους online.

Υπόσχεται προστασία μέσω VPN (με συνδρομή), μπλοκάρισμα του malicious ad περιεχομένου και ανωνυμία μέσω του δικτύου Tor. Δεν απαιτεί την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού στην όποια συσκευή και παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Ethernet και WiFi. Μία συνοδευτική εφαρμογή για Android και iOS συσκευές εξασφαλίζει πρόσβαση στο μενού λειτουργίας και η σύνδεση του γίνεται δικτυακά, μεταξύ του μόντεμ και το βασικού router ή στην περίπτωση που αυτά τα δύο είναι ένα, μεταξύ του router και των συνδεδεμένων (ασύρματα ή ενσύρματα) συσκευών.

Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούνιο και για την ώρα η υλοποίησή του βρίσκεται στο στάδιο του crowdfunding.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.