Αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο διαμέρισμα 40 τετραγωνικών στην Βαρκελώνη

0

Λίγα τετραγωνικά σου λέει ο άλλος με ένα ύφος απόρριψης… Και μπαίνεις σ’ αυτό το διαμέρισμα στην Βαρκελώνη και δεν θέλεις να ξαναφύγεις. Η ανακαίνιση που έκανε η Egue y Seta σ’ αυτά τα 40 τετραγωνικά είναι υποδειγματική και δε χορταίνεις να τη βλέπεις. Το home design studio διατήρησε την ρουστίκ γοητεία του κτιρίου, βλέπε τοίχοι με τούβλο, και πρόσθεσε πολλές update ομορφιές, φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό μείγμα.

small-modern-apartment-kitchen-brick-wall-210317-338-04Μόλις μπαίνεις υπάρχει ένα μικρό χωλ που έχει ένα διθέσιο καναπέ και τρία στρογγυλά coffee tables. Είναι μία ωραία θέση που έχει θέα δίπλα ακριβώς στο παράθυρο όπου μπορείς να καθίσεις και να χαλαρώσεις. Μπροστά ακριβώς είναι η κουζίνα και η τραπεζαρία που βολεύει άνετα τέσσερα άτομα. Τα ράφια της κουζίνας, ο πάγκος, οι συσκευές είναι όλα λες και έχουν βγει από σελίδες περιοδικού, με τα λευκά ντουλάπια να χαρίζουν πολύ φως. Ξύλο, τούβλο και το μέταλλο των συσκευών συνθέτουν ένα μοναδικό αισθητικά σύνολο.

small-modern-apartment-living-room-210317-337-02
Παλιά και καινούργια υλικά συνδυάζονται και στην κρεβατοκάμαρα που μοιάζει να έχει έρθει αυτούσια από κάποιο νησί του Αιγαίου.

small-modern-bedroom-blue-accent-wall-210317-339-07
Το κεφάλαρι του κρεβατιού μπορεί να κάνει πολλές δουλειές, όπως να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος, να τοποθετήσεις εκεί τα λαμπατέρ, αλλά και να το διακοσμήσεις με πίνακες, φωτογραφίες και φυτά. Στο background είναι πάντα τα τούβλα που ταιριάζουν αρμονικά με όλα.

small-modern-bedroom-built-in-nightstand-headboard-210317-338-06
Λευκό, ξύλο και τούβλο κάνουν και εδώ θαύματα, με μία μπλε πόρτα και ένα μικρό παράθυρο να ενώνουν την κρεβατοκάμαρα με το μπάνιο.

small-modern-white-and-blue-bathroom-210317-339-08
Λευκά πλακάκια και τοίχοι σε απαλό μπλε είναι ο υπέροχος συνδυασμός εδώ, που συνεχίζει τη χρωματική αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού. Τα κρεμαστά φώτα δίνουν ως στο χώρο, ενώ τα γλαστράκια χαρίζουν την δική τους πινελιά.
Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς το ερωτευτήκαμε αυτό το σπίτι…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.