Αυτό είναι το πιο «cat friendly» διαμέρισμα της Ιαπωνίας

0

Εδώ έχουμε τον παράδεισο της γάτας. Εδώ θα ήθελαν να μείνουν όλα τα μαλλιαρά τετράποδα της γης, όλες οι γάτες που γνωρίζουμε και ακόμα περισσότερες. Είναι ένα διαμέρισμα που πρώτα κοίταξε πως θα φροντίσει να βολευτεί και να κινηθεί η γάτα των ιδιοκτητών και μετά πως θα χωρέσουν εκείνοι. Εντάξει το παρακάναμε λίγο, αλλά σχεδόν μοιάζει μία τέτοια περίπτωση!
Μία οικογένεια λοιπόν στην Ιαπωνία ζήτησε από την ALTS Design Office να φτιάξει ένα σπίτι που θα ταίριαζε σε εκείνους και το νεογέννητο παιδί τους αλλά θα ήταν και φιλικό προς τη γάτα τους! Και ιδού το Nionohama Apartment!

smart-use-of-wooden-planks-to-create-cool-walkways-for-cats
Υπάρχουν παντού ειδικές κατασκευές, ράφια, ντουλάπια και διάφορα στηρίγματα που επιτρέπουν στη γάτα να σκαρφαλώνει επάνω τους και να κάνει το γύρο του διαμερίσματος. Στο κουτί που βλέπετε στη γωνία μπορεί να τρυπώσει και να ρίξει έναν ωραίο ύπνο, ενώ στην από κάτω αιώρα μπορεί να σκαρφαλώσει και να χαλαρώσει δίχως αύριο!

wooden-shelves-and-wall-mounted-cabinets-offer-storage-space-without-creating-a-clutter
Εντάξει, ο σχεδιασμός του διαμερίσματος εξυπηρετεί εκτός από τη γάτα και τους ιδιοκτήτες του αφού αυτά τα ψηλά ράφια έγιναν και για να γλυτώσουν τετραγωνικά και να βάλουν τους αποθηκευτικούς χώρους πολύ ψηλά, αξιοποιώντας το χώρο. Ωστόσο το Nionohama Apartment είναι τόσο pet friendly όσο λίγα άλλα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.