Αυτό το ρολόι αντί για δείκτες έχει μία αιωρούμενη σφαίρα!

0

Την FLYTE την έχουμε ξανασυναντήσει. Είναι η Σουηδική εταιρεία που ειδικεύεται στο να κάνει τα αντικείμενα να αιωρούνται και να τα εντάσσει στο home decor πλαίσιο. Το νέο της project λοιπόν λέγεται STORY και είναι ένα μοντέρνο ξύλινο ρολόι που δεν μοιάζει με κανένα απ’ όσα έχετε δει μέχρι σήμερα. Και αυτό γιατί την ώρα την δείχνει μία αιωρούμενη σφαίρα!

levitating-wooden-clock-150217-1110-03
Η σφαίρα γυρίζει γύρω από την ξύλινη βάση και εκτός από την ώρα, μετράει αντίστροφα τις μέρες ενώ λειτουργεί και ως χρονόμετρο.

levitating-wooden-clock-150217-1110-05
Ως κλασικό ρολόι η σφαίρα κάνει έναν κύκλο κάθε ώρα, ενώ υπάρχει και ένα LED display στο κέντρο που μπορείτε να το ανοίξετε για να βλέπετε με ακρίβεια λεπτού και δευτερολέπτων την ώρα. Το ρολόι διαθέτει κι άλλες λειτουργίες που μπορεί να τις ανακαλύψει κανείς όταν συνδέσει το αντίστοιχο app.

levitating-wooden-clock-150217-1110-06
Το πίσω μέρος του ρολογιού φωτίζεται και δείχνει αντίστοιχα την αυγή και την δύση, αλλά και τις φάσεις του φεγγαριού. Μπορεί μάλιστα να τοποθετηθεί και οριζόντια χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η αιώρηση της σφαίρας. Εντυπωσιακο! Εάν θέλετε να μάθετε κι άλλα για το STORY μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην καμπάνια του στο Κickstarter.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.