Αλλαγή στο σπίτι… Check! Αλλαγή διάθεσης… Check! Με τη νέα καμπάνια της Praktiker Hellas βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά!

0

Σίγουρα τους τελευταίους μήνες οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει αρκετά δύσκολα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Οι δυσκολίες όμως μας κάνουν πάντα πιο δυνατούς και μας κάνουν να βλέπουμε την πραγματικότητα με μια διαφορετική ματιά. Αυτό είναι το κεντρικό νόημα της νέας καμπάνιας της Praktiker που έρχεται στην καταλληλότερη στιγμή για να μας κάνει να αλλάξουμε διάθεση.  Με κεντρικό σύνθημα: «Praktiker: Αλλάζει το Σπίτι» η νέα αυτή καμπάνια αποτελείται από 3 ταινίες που αφορούν στον κήπο, το μπάνιο και την ανακαίνιση του σπιτιού μας.

 

Οι δημιουργοί της καμπάνιας θέλησαν να βγάλουν προς τα έξω μια πιο ονειρεμένη και «happy» διάθεση, δίνοντας έμφαση σε όλα αυτά που μας ευχαριστούν. Καλοκαιρινά vibes απλώνονται στην ατμόσφαιρα και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές στα διαφημιστικά spot είναι τα έπιπλα, τα αξεσουάρ μπάνιου, τα χρώματα, τα εργαλεία και οι ιδέες της Praktiker, που αλλάζουν όχι μόνο το σπίτι, αλλά και τη διάθεση, τώρα που ίσως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ! Η stylish fashion αισθητική συμπνέει με τον αέρα ανανέωσης και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς είναι απλώς… μαγευτικό, όπως ακριβώς και μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 διαθέσιμα καταστήματα της αλυσίδας Praktiker και στο praktiker.gr. Την καμπάνια επιμελήθηκε δημιουργικά η SOLID HAVAS, ενώ την παραγωγή υπογράφει η MAGIKON και τα τρία διαφημιστικά spots μπορείτε να τα παρακολουθήσετε παρακάτω…

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.