Αναδείξτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με τη νέα σειρά SAMMANHAΝG της ΙΚΕΑ!

0

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά SAMMANHANG. Για όλους εμάς που δε θέλουμε να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα συναισθηματικής αξίας αλλά θέλουμε να οργανώσουμε τα ράφια μας, έρχεται η σειρά SAMMANHANG που μας βοηθά να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις μας και να αναδείξουμε τις συλλογές μας.

Επτά ξεχωριστοί σχεδιαστές συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τη νέα συλλεκτική σειρά, που μέσα από τα προϊόντα της μας καλεί να ανακαλύψουμε μία διαφορετική πλευρά της ΙΚΕΑ. Η νέα συλλεκτική σειρά SAMMANHANG αποτελείται από ανοιχτές και κλειστές μονάδες αποθήκευσης, ενώ περιλαμβάνει από μικρά κουτιά μέχρι έπιπλα και ποικιλία υλικών για κάθε στιλ.

Αποτελεί ένα «πλαίσιο» και έναν κομψό τρόπο για να παρουσιάσουμε τις αγαπημένες μας συλλογές, εξερευνώντας τη συναισθηματική πλευρά της αποθήκευσης. Γυάλινα κουτιά με καπάκι για να αποθηκεύσουμε τα κοσμήματά μας, βάση με δίσκους για να τοποθετήσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα, κουτιά-βιτρίνα κατάλληλα για να παρουσιάσουμε τα εκθέματά μας, όλα τα προϊόντα της νέας συλλεκτικής σειράς SAMMANHANG αποτελούν ιδανική επιλογή για να οργανώσουμε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα στο μπάνιο, στην κουζίνα και σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.