Ανανέωσε το υπνοδωμάτιο σου τώρα

0

Δεν είναι καιρός για έξοδα αλλά εσύ θέλεις να ανανεώσεις το υπνοδωμάτιο σου και είναι λογικό. Θέλεις ο χώρος να γίνει πιο όμορφος πιο ιδανικός αλλά κυρίως πιο δικός σου. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι ο δικός σου χώρος και θα πρέπει να έχει τη δική σου μοναδική πινελιά θα σε ευχαριστεί να σηκώνεσαι το πρωί μέσα σε ένα όμορφο υπνοδωμάτιο το οποίο θα είναι ζεστό και ευχάριστο.

Πώς λοιπόν μπορείς να αλλάξεις το υπνοδωμάτιο σου με ελάχιστα χρήματα; 

Μαξιλάρια

21913-21913-large

Sia Home Fashion

Ξεκίνησε από τα μαξιλάρια τα οποία μπορεί να είναι σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Επέλεξε καραμέλες, στρογγυλά, τετράγωνα και παραλληλόγραμα. Ειδικότερα αν το κρεβάτι σου είναι στον τοίχο τότε μπορείς εύκολα να κάνεις καναπέ κρεβάτι. Ακόμα και αν δεν τα θέλεις πάνω στο κρεβάτι μπορείς να τα τοποθετήσεις στο πάτωμα σαν πουφ.

Άλλαξε φωτιστικό

Διάφανο Stores

Διάφανο Stores

Είτε πρόκειται για το φωτιστικό της οροφής, είτε για κρυφό φωτισμό ακόμα και για ένα πορτατίφ. Το φωτιστικό θα δώσει το απαραίτητο φως στο χώρο σου και θα ανανεώσει στο λεπτό το δωμάτιο σου. Ακόμα και αν επιμένεις ότι θέλεις να κρατήσεις το πορτατίφ σου έτσι μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις καπέλο για να κάνεις τη διαφορά.

Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία

Ανδρεάδης Home Stores

Ανδρεάδης Home Stores

Και ο δικός σου επίσης! Φρόντισε να βάλεις φωτογραφίες σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Μπορείς να δοκιμάσεις πολύχρωμες ή ασπρόμαυρες κάνοντας το αποτέλεσμα πιο νεανικό ή πιο vintage σύμφωνα με τη διάθεση σου. Μπορεί να καλύψουν ολόκληρο το τοίχο ή να έχουν ένα σχήμα, για παράδειγμα καρδιά. Επιπλέον μπορείς να βάλεις μια μεγάλη αφίσα ή ένα αρκετά μεγάλο κάδρο.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.